Що пропонують люди на дошках оголошень в Інтернеті: місячний метеорит, грошову купюру і навіть ціле місто

Якщо проаналізувати оголошення про продаж у мережі, можна знайти чимало цікавого. Деякі пропозиції відверто шокують онлайн-публіку.

Якщо проаналізувати оголошення про продаж у мережі, можна знайти чимало цікавого. Деякі пропозиції відверто шокують онлайн-публіку.

Житомир на продаж

Заява про продаж обласного центру протрималася на платформі оголошень недовго – його прибрали. Натомість скріншоти вдалося встигнути зробити. Отже, продавець запросив за ціле місто скромний мільярд доларів. І навіть пообіцяв зробити знижку в 10%. А ще поклявся не продавати Житомир північним сусідам.

Підприємливий житомирянин сповістив, що сам збирається переїжджати до столиці, тому й змушений виставити рідний населений пункт Житомир-сіті на продаж, причому терміново.

Лікер

Вінничанин вирішив позбутися півлітрової пляшки лікеру, виробником якого є країна, якої ніхто нині не знайде на карті. Це мандаринове високоградусне пійло вартує 50 тис. гривень. Привезена пляшечка ще в минулому сторіччі з Чехословаччини, тож нині й має таку захмарну вартість.

Метеорит

Здавалося б, після Житомира користувачів мережі нічого не може здивувати. Виявилося, що може. Наприклад, місячний метеорит. Його пропонує придбати дніпрянин. Хоче за річ у 10 г вагою 800 тис.грн. Продавець наголошує, що метеорит було знайдено на теренах України, тож будь-хто може забрати унікальний камінець у Дніпрі. Звісно, якщо має оголошену суму.

100 гривень

Навіть звичайна гривнева купюра знайшла своє місце серед оголошень. Продавець згоден замість продажу обміняти 100-гривневий папірець на якісний механічний годинник. Фішка сотки полягає в рідкісному номері 011111. Автор оголошення вважає, що його пропозиція може зацікавити колекціонера.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?