Кривий Ріг і Кропивницький заполонили гортензії: зацвіли у серпні й даруватимуть радість до жовтня

Настав час помилуватися цвітінням гортензії. Саме зараз білі та пурпурові квіточки розквітли на кущиках у Криворізькому ботанічному саду та Кропивницькому Дендропарку.

Настав час помилуватися цвітінням гортензії. Саме зараз білі та пурпурові квіточки розквітли на кущиках у Криворізькому ботанічному саду та Кропивницькому Дендропарку.

Кривий Ріг

У дендрарії нині дарують пахощі відразу три види гортензії. Тут можна побачити деревоподібну, великолисту та сіру квітки. Окрім цього присутня гортензія волотиста – таких аж 8 сортів.

Білі гортензії

Більшість квітучих рослин нині вже відпочивають, тож яскраві насичені кольори гортензії у ботанічному саду є дуже доречними. Білими квіточками вкрилися деревоподібні кущики, а рожевими – великолисті.

Рожеві гортензії

Найбільш пишними суцвіттями милують око волотисті сорти. Квіточки з’являються на кущах на початку серпня і тримаються аж до жовтня, поступово набуваючи темнішого забарвлення.

Кропивницький

В усіх людей Дендропарк в обласному центрі переважно асоціюється з мільйонами тюльпанів. Та оскільки ці гарні квіти можна побачити лише у квітні-травні, решту часу працівники парку займаються іншими видами рослинності.

Молоді кущики гортензії

Вздовж алей можна побачити чимало троянд, чорнобривців, петуній та інших представників квітучої флори. Тепер висадили й кущики гортензії. Вони ще зовсім невеликі й огороджені сіткою від допитливих птахів та тварин. Але вже вкрилися рясними білими квіточками, тож помилуватися є чим.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.