Чотири локації, які можна відвідати найближчими вихідними: купа вражень і селфі гарантовані

Дозволити собі тривалий відпочинок зараз мало хто може. Проте іноді конче необхідно трішки розслабитися. Тому заплануйте подорож на уїк-енд у будь-який куточок України.

Дозволити собі тривалий відпочинок зараз мало хто може. Проте іноді конче необхідно трішки розслабитися. Тому заплануйте подорож на уїк-енд у будь-який куточок України.

Дружбівський кар’єр

Дружбівський кар’єр кращий за Мальдіви

Всього за 200 км від столиці на Житомирщині можна відвідати Дружбівський кар’єр нерудних копалин “Кварц”. Це дуже екзотичний курорт, щось на кшталт Мальдівів. Дно озера встелене глиною з кришталево чистою водичкою, а берег узагалі вкритий білосніжним піском.

Дендрологічний парк “Софіївка”

Софіївський парк вражає дизайном

Хто може дозволити собі подорож на Черкащину, має обов’язково завітати на околицю Умані. Князь Потоцький облаштував цей унікальний природний пам’ятник на честь коханої дружини. На жаль, Софія не оцінила гідно вчинок благовірного і зрадила законного чоловіка просто з його сином. Масштаби та краса об’єкту вражають туристів і понині.

Шацький природний парк

Шацькі озера має побачити кожен

Волинянам теж є чим пишатися. На території розташовано більш як три десятки озер, в тому числі й всім відоме озеро Світязь. У кожного з них є власне ім’я та конкретна історія. У складі води чимало природного гліцерину. Тож можна не лише помилуватися краєвидами, але й підправити здоров’я.

Фортеця Тустань

Фортеця Тустань вражає тисячолітньою інженерною думкою

На Львівщині в селищі Уричі є унікальна туристична локація. Колись дуже давно, ще в ІХ столітті, тут розміщався давньоруський оборонний комплекс. Окрім історичної цінності наскельної фортеці, ця місцина є ще й пам’яткою геології. Стародавні майстри просто у скелі довбали заглиблення, а вже потім бралися до дерев’яних брусів.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.