Дмитро врятував Валентині життя й вирішив одружитися: отакі несподівані перипетії долі

Кохання не чекає слушної нагоди. Воно приходить тоді, коли вважає за потрібне. Так сталося з Валентиною Деньгіною, яка відбула на фронт, ставши бойовою медикинею. Дівчина втратила здоров'я, натомість здобула просте жіноче щастя.

Кохання не чекає слушної нагоди. Воно приходить тоді, коли вважає за потрібне. Так сталося з Валентиною Деньгіною, яка відбула на фронт, ставши бойовою медикинею. Дівчина втратила здоров’я, натомість здобула просте жіноче щастя.

Валентина вирішила піти на фронт услід за батьком, який воює ще з 2014 року. На службі дівчина раптово зустріла своє кохання, яке виявилося надміру міцним і пройшло найсуворіші випробування.

Валентина з Дмитром познайомилися на службі

По закінченні медичного коледжу у 2020 році Валентина підписала контракт зі 128-ю бригадою. Попервах перебувала в Маріуполі, допомагаючи й лікуючи наших хлопців. У цих доволі неромантичних умовах дівчина познайомилася з Дмитром. Повномасштабна фаза війни застала закоханих у Дніпрі. Згодом їх перекинули на Мелітополь.

Валентина з Дмитром покохали одне одного

Під Токмаком танк, в якому перебували бійці, було підірвано снарядом. Частина захисників загинула. Валя отримала тяжкі травми. Контужений Дмитро відтягнув кохану якнайдалі, зупинив цивільну машину й попросив доправити до шпиталю.

Дівчина 10 днів перебувала в комі. Довелося пережити трепанацію черепа та ще зо півтора десятка інших операцій. Валю під’єднали до трахеостому. Медики були певні, що вона ніколи не зможе дихати самостійно, та якось навчилася.

Валентина з Дмитром побралися ще до закінчення війни

Дмитро приїхав відвідати кохану в шпиталь й запропонував руку й серце. Бойова медикиня думала, що вони одружаться після війни, але все сталося набагато раніше. Чоловіку дозволили повернутися з фронту, щоб доглядати за дружиною. Тож реабілітацію вони проходять разом.

Найбільше за все Валя мріє, щоб тато повернувся з війни, а ще хоче мати власне житло, в якому лунають дитячі голосочки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?