Дмитро врятував Валентині життя й вирішив одружитися: отакі несподівані перипетії долі

Кохання не чекає слушної нагоди. Воно приходить тоді, коли вважає за потрібне. Так сталося з Валентиною Деньгіною, яка відбула на фронт, ставши бойовою медикинею. Дівчина втратила здоров'я, натомість здобула просте жіноче щастя.

Кохання не чекає слушної нагоди. Воно приходить тоді, коли вважає за потрібне. Так сталося з Валентиною Деньгіною, яка відбула на фронт, ставши бойовою медикинею. Дівчина втратила здоров’я, натомість здобула просте жіноче щастя.

Валентина вирішила піти на фронт услід за батьком, який воює ще з 2014 року. На службі дівчина раптово зустріла своє кохання, яке виявилося надміру міцним і пройшло найсуворіші випробування.

Валентина з Дмитром познайомилися на службі

По закінченні медичного коледжу у 2020 році Валентина підписала контракт зі 128-ю бригадою. Попервах перебувала в Маріуполі, допомагаючи й лікуючи наших хлопців. У цих доволі неромантичних умовах дівчина познайомилася з Дмитром. Повномасштабна фаза війни застала закоханих у Дніпрі. Згодом їх перекинули на Мелітополь.

Валентина з Дмитром покохали одне одного

Під Токмаком танк, в якому перебували бійці, було підірвано снарядом. Частина захисників загинула. Валя отримала тяжкі травми. Контужений Дмитро відтягнув кохану якнайдалі, зупинив цивільну машину й попросив доправити до шпиталю.

Дівчина 10 днів перебувала в комі. Довелося пережити трепанацію черепа та ще зо півтора десятка інших операцій. Валю під’єднали до трахеостому. Медики були певні, що вона ніколи не зможе дихати самостійно, та якось навчилася.

Валентина з Дмитром побралися ще до закінчення війни

Дмитро приїхав відвідати кохану в шпиталь й запропонував руку й серце. Бойова медикиня думала, що вони одружаться після війни, але все сталося набагато раніше. Чоловіку дозволили повернутися з фронту, щоб доглядати за дружиною. Тож реабілітацію вони проходять разом.

Найбільше за все Валя мріє, щоб тато повернувся з війни, а ще хоче мати власне житло, в якому лунають дитячі голосочки.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".