Одесит влаштував королівський обід, за що тепер відповідатиме перед законом: “Черепашку шкода”

Одесит поласував супом із черепахи й надибав звинувачення відразу за двома статтями. Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Мешканець Одеси навіщось з’їв черепаху. Тепер цей супчик з екзотичної тваринки буде йому снитися довгими тюремними ночами. Подібна трапеза потягнула за собою звинувачення відразу за двома статтями, що може потягнути аж на 8 років за ґратами.

Липневого дня 40-річний чоловік вирішив влаштувати собі святкову вечерю. А м’ясце для супу запозичив у сусідки. У них із жінкою спільна веранда. Вона тримала у ванночці двох черепах рідкісної породи – красновухі американські.

Знаряддя вбивства екзотичної тваринки

От наш герой і вирішив спробувати цю екзотику на смак. Непомітно прихопив одну з тваринок, розбив панцир молотком. А м’ясо вкинув у каструлю й зварив. Тим часом господиня помітила пропажу і звернулася до поліції з проханням віднайти черепаху.

На жаль, повернути тваринку вже не було жодної можливості. Натомість стражі порядку швидко вирахували особу злодія та дізналися всі деталі злодіяння. Винуватцю пред’явили відразу два звинувачення. Проти чоловіка відкрили справи за крадіжку в умовах воєнного стану, а ще висунули звинувачення за жорстоке поводження з тваринами.

Звісно, вирок виголосить суддя, та найбільше одеситу-гурману може світити 8 років тюремного строку. Звісно, інцидент, що трапився в Хаджибейському районі обласного центру, не залишив містян байдужими. Відразу ж посипалися зусібіч коментарі. Переважали ті, що засуджували дії нахаби:

“Куди ми котимося? Це жах”.

“Якщо серйозно, то розважлива людина до такого не додумається”.

“Його точно треба ізолювати від людей”.

Та оскільки дійство відбулося в Одесі, то знайшлося чимало жартівників, які поставилися до цієї жахливої пригоди з певною часткою гумору:

“А смачно хоч було?”

“Цікаво, чи коштувало воно того?”

“Клопотенко геть з’їхав з котушок”.

“Напевно, голодний був просто”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?