Одесит влаштував королівський обід, за що тепер відповідатиме перед законом: “Черепашку шкода”

Одесит поласував супом із черепахи й надибав звинувачення відразу за двома статтями. Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Мешканець Одеси навіщось з’їв черепаху. Тепер цей супчик з екзотичної тваринки буде йому снитися довгими тюремними ночами. Подібна трапеза потягнула за собою звинувачення відразу за двома статтями, що може потягнути аж на 8 років за ґратами.

Липневого дня 40-річний чоловік вирішив влаштувати собі святкову вечерю. А м’ясце для супу запозичив у сусідки. У них із жінкою спільна веранда. Вона тримала у ванночці двох черепах рідкісної породи – красновухі американські.

Знаряддя вбивства екзотичної тваринки

От наш герой і вирішив спробувати цю екзотику на смак. Непомітно прихопив одну з тваринок, розбив панцир молотком. А м’ясо вкинув у каструлю й зварив. Тим часом господиня помітила пропажу і звернулася до поліції з проханням віднайти черепаху.

На жаль, повернути тваринку вже не було жодної можливості. Натомість стражі порядку швидко вирахували особу злодія та дізналися всі деталі злодіяння. Винуватцю пред’явили відразу два звинувачення. Проти чоловіка відкрили справи за крадіжку в умовах воєнного стану, а ще висунули звинувачення за жорстоке поводження з тваринами.

Звісно, вирок виголосить суддя, та найбільше одеситу-гурману може світити 8 років тюремного строку. Звісно, інцидент, що трапився в Хаджибейському районі обласного центру, не залишив містян байдужими. Відразу ж посипалися зусібіч коментарі. Переважали ті, що засуджували дії нахаби:

“Куди ми котимося? Це жах”.

“Якщо серйозно, то розважлива людина до такого не додумається”.

“Його точно треба ізолювати від людей”.

Та оскільки дійство відбулося в Одесі, то знайшлося чимало жартівників, які поставилися до цієї жахливої пригоди з певною часткою гумору:

“А смачно хоч було?”

“Цікаво, чи коштувало воно того?”

“Клопотенко геть з’їхав з котушок”.

“Напевно, голодний був просто”.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?