Книга рекордів України поповнилася розумним рекордом: студент у 24 роки отримав п’ять дипломів різних вишів

Найбільшим розумником у нас виявився молодик, якому вдалося у 24 роки отримати аж п'ять дипломів про вищу освіту. Ім'я Євгенія Нотевського втрапило до Книги рекордів України.

В Україні немає більше іншого чоловіка до 25 років, який би мав 5 дипломів, виданих різними вишами. Ім’я цього розумного молодика з’явилося в Національному реєстрі рекордів.

Серед п’яти дипломів Євгенія Нотевського чотири мають відзнаку. Найскладнішим у цій справі було не здобути п’ять спеціальностей, а написати дипломні роботи й захистити дипломи.

Євгеній Нотевський – єдиний чоловік в Україні, що має 5 дипломів вишів

Тепер Євген є дипломованим спеціалістом у галузі економіки, права, державного управління та місцевого самоврядування, менеджменту. Всі ці знання мають знадобитися Нотевському задля майбутньої діяльності. А індустрію здорового харчування молодик вивчив особисто для себе.

У перервах між гризінням граніту науки Євген устиг ще й стати кандидатом у майстри спорту. Він займається становою тягою та підйомом штанги. Фізичні вправи неможливі без правильної їжі, тому довелося закінчити магістратуру з даної спеціальності.

Вундеркінд родом із Первомайська Миколаївської області

Нині вічний студент пише дисертацію на тему “Управління підприємством на засадах ESG-концепції”, працюючи за індивідуальним планом. Батьки відмовляли сина від вивчення такої великої кількості дисциплін. Радили спочатку закінчити перший бакалаврат, а вже потів переходити до чогось іншого. Та Євген вчинив так, як вважав за потрібне.

За час навчання Нотевський отримував стипендію від президента, премії від столичного голови, регулярно перемагав на конкурсах студентських робіт. Складається враження, що найрозумніший українець продовжить збирати колекцію дипломів про вищу освіту.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?