Київські електрички зачаровують голосами відомих людей: назви станцій начитують Джонсон, Джамала та інші

Всі 20 станцій Київської кільцевої електрички довірили озвучити відомим людям, зокрема, й експрем'єру Великобританії Борису Джонсону. Йому дісталася станція "Дарниця".

Тепер пасажири електрички щоразу на під’їзді до чергової станції намагаються вгадати, хто її оголосить. Почесну місію зачитати назву отримало чимало знаменитостей – письменники, музиканти, телеведучі, спортсмени.

Київські електрички зачаровують голосами відомих людей – Бориса Джонсона та інших

Вони не лише називають назву станцію, але й додають деякі факти про неї чи просто роблять позитивні настанови для пасажирів. Так, Джонсон додає до назви станції всім відоме гасло: “Слава Україні!” Сергій Жадан, оголошуючи “Видубичі”, закликає триматися.

Джамалі дісталося оголосити “Протасів Яр”, а вона ще й додає, що нашими також є Донецьк, Маріуполь та Бахчисарай. Андрій Шевченко, називаючи “Лівобережну”, перевів рейки на спортивну тематику: “Робимо все, щоб світ вболівав за нашу перемогу”.

Київські електрички зачаровують голосами відомих людей

Такий сюрприз “Укрзалізниця” зробила пасажирам до Дня залізничника. Кияни залюбки користуються електричкою Kyiv City Express, оскільки вона не припиняє руху навіть під час повітряної тривоги.

Спеціально додали вечірні рейси, щоб пасажири могли встигнути дістатися додому до настання комендантської години, перебуваючи в будь-якому районі столиці. Торік довели до ладу станцію “Видубичі”, оновивши платформи, додавши підземний хід та облаштували освітлення.

Серед найближчих планів – перейменування восьми станцій кільцевої електрички. Невідповідні радянські назви мають зникнути з мапи. Натомість з’являться інші, що відповідають топоніміці та з історичним відтінком.

Нові статті

Схожі статті

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?