Кияни полюбляють екзотику: вигулюють на повідку то вовка, то леопарда, то свиню

Тримати екзотичних тварин нині дуже модно. От і кияни вирішили виділитися серед інших та завели собі домашніх улюбленців. Але не якихось там котиків чи собачок. А дещо цікавіше.

Вовк

Кияни були неабияк здивовані, коли побачили у житловому масиві “Відрадний” справжнісінького вовка. Хижак спокійнісінько прогулювався, не звертаючи уваги на перехожих. Добре, хоч був не сам, а з хазяїном, який тримав дику тварину на повідцю.

Екзотичних тварин вивели на прогулянку в Києві

Сіроманець з цікавістю озирався навсібіч. Він був у нашийнику, але без намордника. Певно, тварина приручена й давно живе з людьми. Але це не означає, що дикий звір не може пригадати свої природні замашки й не відкрити полювання на навколишніх людей.

Свиня

Окрім вовка, на вулицях столиці можна побачити ще й свиню, що гуляє. Саме таку картину одного дня побачили мешканці Оболоні. Чому тут дивуватися? Свиня – не вовк, а звичайна свійська тварина, тому її може тримати будь-хто.

Екзотичних тварин вивели на прогулянку в Києві

Після публікації світлини свині на повідцю в мережі почалися кепкування. Дехто цікавився, чому тварину вигулюють на повідцю, але без намордника. Інші уявили на місці милої чорної тваринки купу ковбаси. Ще хтось волів би бачити в Києві слона.

Леопард

Та любителі екзотики не бачать меж. І ось уже чоловік виводить на повідцю… леопарда. Дивну парочку помітили в районі Ботанічного саду. Тваринка ще зовсім маленька, а хазяїн жорстко тягне її за повідець.

Екзотичних тварин вивели на прогулянку в Києві

Подібна картина надзвичайно обурила зоозахисників. Активісти нагадали, що утримувати диких тварин удома українцям не дозволено. Вони попросили вказати контакти власника леопарда, адже подібні вчинки несуть загрозу як самій тварині, так і людям, що трапляться на шляху представника котячих.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?