Зірка фільму “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк тепер у стосунках: із задоволенням готує сніданки коханій

Український актор Тарас Цимбалюк, відомий глядачам по серіалу "Спіймати Кайдаша" розповів про те, як саме проводить свій вільний час, та чим займається. А ще — дав поради, як влаштувати дозвілля

Актор Київської академічної майстерні театрального мистецтва “Сузір’я” Тарас Цимбалюк прийняв участь у розважальному шоу “Хто зверху” і розповів, як проводить дозвілля, а також назвав улюблені страви до сніданку.

Актор Тарас Цимбалюк (Карпо у фільмі Спіймати Кайдаша)
Актор Тарас Цимбалюк (Карпо у фільмі Спіймати Кайдаша)

Виконавець ролі Карпа Кайдаша у серіалі Наталки Ворожбит “Спіймати Кайдаша” поділився інформацією про те, що вільний від роботи час він присвячує заняттям спортом, грає у приставку, читає книжки, а ще — влаштовує спільне дозвілля зі своєю новою дівчиною Світланою Готочкіною.

Тарас Цимбалюк зізнається, що вихідні при його роботі – це велика рідкість. Але коли вони все ж з’являються на життєвому обрії — актор намагається їх урізноманітнити. Якщо цей час присвячений зустрічам з коханою, то разом вони або дивляться фільми, чи кудись їздять відпочивати або прогулюватися разом.

— Ці банальні речі дуже цінні для нас – зізнається Тарас

Також він розповів, що обожнює готувати разом зі Світланою. Зазвичай йому дістається вранішній процес приготування їжі, а ось кохана дівчина бере на себе вечерю.

— Моя улюблена страва, якою ми часто снідаємо, це яєчня з сосисками — додає Цимбалюк

А ще зірка фільмів “Зв’язок” та “Спіймати Кайдаша” поділився цікавими порадами щодо організації цікавого та якісного відпочинку восени. На думку Тараса — найкращий варіант дозвілля — це кудись поїхати. Він радить відвідати картинну галерею, музей або ж просто прогулятись місцевим парком та випити какао в затишному містечку. Якщо ж погода ще тепла — можна взагалі виїхати на природу.

Український актор Тарас Цимбалюк з колегами по творчому цеху
Український актор Тарас Цимбалюк з колегами по творчому цеху

Тарас Цимбалюк закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого. Має спеціальність актора драматичного театру та кіно. Довгий час стриг голову налисо, щоб грати охоронців та бандитів. В 2019 році Тарас Цимбалюк зіграв головну роль в стрічці “Чорний ворон”. Але найбільш популярним у глядачів він став після ролі Карпа в серіалі “Спіймати Кайдаша”

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?