Національний продукт: 2 + один український серіал, що утримують увагу глядачів до самого фіналу

Українське кіновиробництво продовжує радувати громадян цікавими новинками. Пропонуємо до вашої уваги добірку з трьох серіалів, які зараз йдуть по державному телебаченню. Знайомтесь і переглядайте

Українське кіновиробництво розвивається навіть попри ситуацію в країні. Наступна добірка з трьох серіалів 2023 року точно сподобається справжнім любителям добрих українських історій.

“Жіночий лікар. Нове життя”

“Жіночий лікар. Нове життя” — цікава українська стрічка, що складається із 40 серій. В центрі сюжету — історія молодого лікаря, акушера-гінеколога Михайла Гончара. Через військові дії він разом із своєю донькою змушений був переїхати із рідного Сєверодонецька до української столиці. Лікар самотужки виховує донечку та працює у київському Науково-дослідному центрі акушерства і репродуктології. Саме сюди направляють з усієї України вагітних жінок, що мають певні патології та ускладнення.

Нове життя і інше місце роботи ставлять перед Михайлом нові виклики. Він знаходить нових друзів, закохується в дівчину, а ще — продовжує пам’ятати своє минуле. Те, що лікарю вдалося пережити у рідному Сєверодонецьку – продовжує переслідувати його і в новому житті. Чи зможе головний герой подолати психологічні травми, спричинені військовими подіями в країні? Дивіться серіал “Жіночий лікар. Нове життя” на каналі “1+1” щодня, з понеділка по четвер — о 20.30, і дізнавайтесь про всі нюанси сюжету.

“Встигнути до 30-ти”

Ганна Кошмал і Дар'я Петрожицька: серіал Встигнути до 30-ти
Ганна Кошмал і Дар’я Петрожицька: акторки серіалу Встигнути до 30-ти

24-серійна кінострічка українського виробництва “Встигнути до 30-ти” з Ганною Кошмал та Дар’єю Петрожицькою у головних ролях розповість глядачам історію трьох дівчат, які зустрічаються в столиці України після цілої низки невдач в особистому житті. День, коли вони зустрілись — особливий. Адже саме сьогодні кожній з героїнь сюжету виповнюється 29 років. Через рік їм буде вже по 30 — тому саме час пережити кризу 30-річчя та наважитись на радикальні зміни у житті. Головна умова цих змін — встигнути до 30 років змінити життя і змінитися самим.

“Голова”

Євген Лісничий — виконавець ролі голови села, Антона
Євген Лісничий — виконавець ролі голови села, Антона

В центрі сюжету — студент на ім’я Антон. Цей хлопець — авантюрист, яких ще пошукати треба. Його пригоди починаються саме в той час, коли він заради розваги укладає парі із ректором свого ж університету.

Антон запевняє викладача в тому, що зможе приїхати у будь-яке українське село, очолити його та зробити цю громаду самою успішною і прогресивною. Хлопець бере в помічники декількох своїх друзів і відправляється підкорювати сільські простори. Йому вдається перемогти на виборах, але це — тільки початок великої історії. Чи зможе звичайний студент впоратися із зіткненнями поколінь та подолати доволі специфічні проблеми сільської місцевості, до яких він та його молода команда зовсім не були готові?

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?