ТОП-4 + один амулет на порозі будинку, що принесе в оселю щастя і багатство. Народні прикмети

Талісмани та обереги для будинку з давніх часів мали особливе значення. Вони захищали оселю від темних сил і притягували гроші. Наступні п ять амулетів допоможуть спіймати фінансову вдачу

Навіть в сучасному світі талісмани, обереги та амулети стають для багатьох людей джерелом спасіння та віри у краще майбутнє. Вважається, що такі речі добре захищають від пристріту, темних сил та невдач. А ще правильно підібраний амулет може притягти до оселі великі гроші. Пропонуємо читачам п’ять оберегів, які обов’язково потрібно розмістити на порозі будинку. Якщо вірити народним прикметам — саме вони стануть джерелом  багатства і щастя у вашій оселі.

Оберег “Домовичок”

Амулети для будинку Гноми
Амулети для будинку Гноми

Вироблений з кераміки гномик в яскраво-червоному капелюсі — це не лише символ захисту оселі, а й свого роду запрошення до головного господаря кожного будинку — пана Домовика, затишно облаштуватись там і слідкувати за добробутом всередині. Щоб амулет у вигляді Домовика дійсно працював та притягував до будинку усе хороше — його треба розміщувати у непомітному для інших очей місці.

Талісман у вигляді сонця

Оберіг Сонце
Оберіг Сонце

Сонце з давніх часів було для людей символом життя та кипучої енергії. Щоб вашу оселю завжди опановувала радість, та в ній завжди було тепло і затишно — талісман розміщують поряд з порогом та входом у будинок.

Гілка лавра

Гілка лавру як талісман
Гілка лавру як талісман

Лаврове дерево з давніх давен символізує успіх та перемогу. Саме тому його гілочки з ароматним листячком варто розмістити біля порогу — щоб вони випромінювали позитивну енергетику. А ще вважають, що лавр здатний поглинати будь-який негатив. Тому такий талісман точно не пропустить темні сили та енергії в середину вашої оселі.

Ведмежа лапа

Ще один варіант оберегу для житлового будинку — ведмежа лапа. Це — стародавній символ добробуту та фінансової сили. Якщо амулет у вигляді ведмежої лапи розмістити на порозі житлової оселі — він забезпечить фінансову вдачу і матеріальне процвітання.

Килимок

Килимок під поріг будинку, прикрашений візерунками у вигляді китайської монети або ж чотирилистої конюшини — це не тільки функціональний аксесуар, а й потужний амулет. Візерунок на такому килимку може бути різним, тому слід підбирати його уважніше і заздалегідь дізнаватись про значення малюнку.

Нові статті

Схожі статті

Догляд за солодким перцем у липні: що зробити, аби врожай виріс великим і солодким? Ці поради допоможуть!

Липень – середина літа. В цей час на кущах солодкого перцю вже сформувались маленькі плоди. Дачникам потрібно приділити велику увагу догляду за рослиною. Інакше перці можуть дрібними і не солодкими.

Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.