Замість Карпат і закордону: ТОП-5 баз відпочинку у Дніпропетровській області, де відчувається атмосфера зими

Якщо вам ховчеться відпочити в затишній атмосфері цієї зими, але далеко їхати нема ні сил, ні бажання – рекомендуємо підбірку місць в Дніпропетровській області, де можна це зробити. Деталі у статті.

Lake Park

Якщо ви мрієте про відпочинок у заміському будинку біля каміну, час від часу відвідучи SPA та озеро для риболовлі, то цей комплекс буде ідеальним для вам. Тут проводять цікаві заходи та майстер-класи, організовують свята і бенкети, але ви можете тут лишитися на кілька днів чи тиждень для релаксу.

Заміський комплекс Lake Park пропонує подобову чи довгострокову оренду номерів категорій економ, стандарт, стандарт+ та люкс, а також окремих будиночків. Всі житлові площі повністю укомплектовані та розраховані на відпочинок до 4 осіб в номері, для більшої ж компанії варто орендувати будинок.

ТОП-5 місць, де можна відпочити у Дніпропетровській області: зимові канікули в Дніпрі
ТОП-5 місць, де можна відпочити у Дніпропетровській області: зимові канікули в Дніпрі

Сніданки включені до вартості проживання, а на обіди та вечері комплекс запрошує до власного ресторану за додаткову плату. З розваг тут є унікальні заходи, три види релаксу – лазня, японські чани та їх поєднання. Для дітей проводиться програма з аніматорами щосуботи, а для дорослих – вечори сучасної чи класичної музики наживо.

Комплекс знаходиться у с. Хащеве, вул. Овчаренко, 2т. Деталі щодо вартості проживання та вільних місць можна дізнатись, написавши в особисті повідомлення на Instagram-сторінку комплексу або подзвонивши за телефоном 0678239999.

“Шишкіно”

Цей комплекс відпочинку може похизуватися обширним списком SPA-послуг: тут є і хаммам, і лазня, також фінська сауна, японські чани “Офуро”, льодяна купіль, масажна та соляна кімнати. На жаль, тимчасово вони недоступні: на сайті комплексу розміщене оголошення про те, що там проходить переобладнання.

Але окрім SPA-відпочинку у “Шишкіно” можна просто відпочити від міського шуму посеред соснового лісу. Комплекс пропонує житло подобово, або ж тривале проживання – за нього вам ще й запропонують знижку.

“Шишкіно” знаходиться в селі Орлівщина, вулиця Дачна, 101-л. Дізнатися деталі та забронювати житло ви можете за номером 0992319302 або на сайті.

Oblaka

Якщо ви фанат “інстаграмного” відпочинку, то цей варіант для вас. Глемпінг-готель Oblaka з прозорими куполами на 2-х або 4-6 осіб – це про відпочинок на природі, гарні інтер’єри номерів, кінопроектор та чан, який варто замовити заздалегідь. Плюс цього комплексу в тому, що можна привозити свою їжу та готувати самим, або ж замовляти сніданки в готелі чи в місцевих ресторанах. Ви можете також просто організувати побачення чи свято.

Комплекс Oblaka розташований всього у 5 км від міста Дніпро – в с. Новоолександрівка, вул. Сурська, 117. Забронювати купол та дізнатися деталі можна написавши повідомлення на Instagram-сторінку або на сайті

“Три ведмеді”

Для відпочинку з дітьми ця база підходить ідеально, адже на ній розташована “екоферма” під відкритим небом. Також “Три ведмеді” пропонують екскурсії, кінні та просто прогулянки по лісу, джакузі, басейн з підігрівом і дитячі майданчики. Також на місці комплексу можна організовувати свята, бізнес-тренінги, презентації та майстер-класи.

Адреса – с. Хащове, Новомосковський район. Всі деталі ви зможете дізнатися на сайті комплексу, і забронювати відпочинок, заповнивши форму на іншій вкладці.

ТОП-5 місць, де можна відпочити у Дніпропетровській області: зимові канікули в Дніпрі
ТОП-5 місць, де можна відпочити у Дніпропетровській області: зимові канікули в Дніпрі

Kodaky Glamping & Spa

Найкращий варіант для відпочинку невеликою компанією друзів, або ж сім’єю. Глемпінг-готель пропонує два куполи, розраховані на 4-х осіб. Кожен оснащений поруч окремим чаном, мангалом, терасою, басейном та альтанкою. Їжу теж ви можете взяти з собою чи замовити самостійно.

Kodaky Glamping & Spa знаходиться в с. Старі Кодаки, вул. Гоголя, 5. Деталі щодо оренди купола ви можете дізнатися за телефоном 0674532113.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?