ТОП-5 відомих українських Драконів. Кличко, Скрипка та інші зірки, які народилися в рік Триголового Змія

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона наближається. З цього приводу пропонуємо добірку найвідоміших українців, яким пощастило народитись в рік Триглавого зеленого змія. Дізнайтесь, хто в цьому списку.

Володимир Кличко: мужній Дракон

Мужній Дракон: Володимир Кличко
Мужній Дракон: Володимир Кличко

Боксер Володимир Кличко народився 25 березня 1976 року, коли світом правив Червоний Вогняний Дракон. Цей триглавий звір й наділив Володимира бійцівськими якостями характеру — мужністю, витримкою, жагою до перемоги і неймовірним спортивним талантом. Саме вони допомогли йому отримувати одну перемогу за іншою на боксерському ринзі, стати олімпійським чемпіоном з боксу у надважкій категорії, а ще — рекордсменом загальної тривалості володіння титулом чемпіона світу у важкій вазі (майже 12 років поспіль).

Олег Скрипка: романтичний Дракон

Олег Скрипка: романтичний Дракон
Олег Скрипка: романтичний Дракон

Співак Олег Скрипка народився 24 травня 1964 року, коли царював Синьо-зелений Дерев’яний Дракон. Володар року нагородив Олега Юрійовича творчим талантом, сміливістю, волелюбністю, енергійністю і жагою до мистецтва. Синьо-зелений Дерев’яний Дракон допоміг Олегу Скрипці збудувати успішну кар’єру співака, актора, автора пісень і громадського діяча.

Андрій Шевченко: спритний Дракон

Андрій Шевченко: спритний Дракон
Андрій Шевченко: спритний Дракон

Футболіст Андрій Шевченко народився 29 вересня 1976 року, коли керував Червоний Вогняний Дракон. Володар року нагородив майбутню зірку футболу енергійністю, силою волі, самовладанням, здібністю завжди тримати свої емоції під контролем, величезним впливом на інших людей. Ці якості характеру дозволили Андрію Миколайовичу Шевченку досягти успіху не тільки на футбольному полі, але й в тренерській роботі. А ще — успішно будувати політичну кар’єру.

В 2012 році Андрій Шевченко приєднався до партії “Україна – вперед”, однак не зміг в її складі отримати представництво в парламенті, набравши на виборах всього лише 1.58% голосів. У вересні 2023 року колишній футболіст набув статусу позаштатного радника президента України.

Олег Кензов: співочий Дракон

Олег Кензов: співучий Дракон
Олег Кензов: співочий Дракон

Співак, репер і телеведучий Олег Кензов народився 19 серпня 1988 року, Володарем якого був Жовтий Земляний Дракон. В подарунок від нього майбутній співак отримав практичність, організаційні навички та прагнення до поваги у суспільстві. Саме завдяки цим рисам характеру Олег Олегович Кензов крок за кроком підіймався сходами творчої кар’єри — старанно і багато працював заради досягнення творчих цілей та здобуття поваги і любові шанувальників. В Україні Кензова знають як одного з учасників шоу “Х-Фактор” та ведучого 4-го сезону реаліті-шоу “Кохання на виживання”.

Ян Кум: інтелектуальний Дракон

Ян Кум: інтелектуальний Дракон
Ян Кум: інтелектуальний Дракон

Засновник месенджеру WhatsApp Ян Кум народився 24 лютого 1976 року, який проходив під знаком Червоного Вогняного Дракона. І хоча зараз Ян мешкає в Америці і має багатомільйонні статки (9.8 мільярдів доларів) — свої перші кроки в житті він зробив в українському Фастові.

Червоний Вогняний Дракон подарував Яну такі риси характеру, як велика сила духу і здібність до самоконтролю. Не дивно, що цей хлопець зміг досягнути небувалого успіху у кар’єрі, багато навчався в галузі інформаційних технологій і програмування і, врешті решт, став розробником одного із популярніших мобільних за стосунків сьогодення — WhatsApp.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?