Різдвяні свята наближаються: скільки коштує замовити до свят ростову ляльку в костюмі Пса Патрона

Новорічні свята — час розваг та відпочинку. Хтось їде в гори, інші запрошують цікавих гостей додому. Розповідаємо, скільки коштує замовити на Новий Рік ляльку в костюмі песика Патрона.

Новорічні і різдвяні свята у багатьох українців асоціюються з яскравою ялинкою, ароматом мандаринів і святковим столом, прикрашеним великою кількістю смачненьких страв. Коли вдома або ресторані збирається велика компанія друзів чи колег по роботі — без розваг точно не обійтись. Хтось точно замовить на Новий рік Снігуроньку з бородатим дідусем в синій шубі.

Але головне свято року можна урізноманітнити і костюмованими номерами за участі аніматорів і ростових ляльок. Тим паче, що зараз агенції розваг пропонують на вибір декілька цікавих варіантів.

Ростові ляльки: Пес Патрон і Білий Ведмідь
Ростові ляльки: Пес Патрон і Білий Ведмідь

Наприклад, взимку дуже популярною стає ростова лялька в костюмі Білого Ведмедя. Великий і пухнастий звір дарує багато позитивних емоцій всім, хто його запрошує на свято. Візит білого ведмедя з подарунками точно запам’ятається надовго.

Звісно, який Новий рік без Діда Мороза, Санта-Клауса або символу прийдешнього року — Зеленого Дракона? Всі ці персонажі, безумовно — будуть доволі популярними, але ще більшої популярності серед українців зараз набувають персонажі, народжені війною.

Ось, наприклад — песик на ім’я Патрон породи джек-рассел-терьер. Він після повномасштабного вторгнення став символом Міжнародного координаційного центру з питань гуманітарного розмінування. Цього маленького та сміливого собаку багато разів показували по телевізору і в Інтернеті.

Не дивно, що художники та аніматори перетворили песика на бренд, який зараз користується шаленим попитом.

Ростова лялька Пса Патрона має великий успіх в українському середовищі. Напередодні новорічних і різдвяних свят цей персонаж, якого однаково люблять і дорослі, і дітлахи — подорожує Україною і приймає запрошення в гості. Звісно, не безкоштовно. В середньому вартість візиту ляльки в образі песика Патрона коштує 1500 гривень за 20 хвилин. Окремо замовникам доведеться оплатити доставку аніматорів до місця святкування. Графік роботи іграшкового пса Патрона на Новий рік настільки щільний, що зараз замовити героя на свята вже складно.

Середня вартість запрошення ростової ляльки Білого ведмедя на Новий Рік: 1400 гривень
Середня вартість запрошення ростової ляльки Білого ведмедя на Новий Рік: 1400 гривень

До речі, пес Патрон у вигляді ляльки має костюми з декількома різними варіантами крою. Цей іграшковий персонаж склав достойну конкуренцію іншій ляльці — білому ведмедику. Вартість замовлення ростової ляльки Білого ведмедя в цьому році становить в середньому 1400 гривень за 15 хвилин виступу. Логістика аніматорів теж оплачується замовником окремо.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.