Ім’я, яке випереджає моду: як в 2024 році частіше за все будуть називати хлопчиків – популярні варіанти

В 2024 році в моді будуть імена хлопців із сильною енергетикою. Пропонуємо до вашої уваги добірку з таких імен і розповідаємо про їх символічне значення і походження.

Експерти кажуть, що в 2024 році популярними будуть імена хлопчиків, які випереджають моду. Ідеальний варіант такого імені повинен поєднувати в собі сучасні та особисто значущі тенденції.

Популярні імена хлопчиків в 2024 році: Отто
Популярні імена хлопчиків в 2024 році: Отто

Консультант з імен Стеф Коффілд зазначив, що багато молодих батьків наступного року будуть обирати для свого немовляти гендерно нейтральні імена. На думку ж блогера SJ Strum, найбільш затребуваними в 2024 році будуть наступні імена для хлопчиків:

  • Отто;
  • Енцо;
  • Рубен;
  • Ронні;
  • Отіс;
  • Лукас;
  • Джуд.

Серед всіх вищеперерахованих імен найбільше прихильників має Отто. В цього імені – німецьке походження і в дослівному перекладі воно означає “багатство”. Крім того, вважається, що саме таке ім’я носив засновник Римської імперії.

Рубен – існує декілька версій походження цього імені. Перша з них свідчить про те, що це ім’я має латинське коріння і походить від слова “rubens” – червоний, сліпучий. Інша версія пов’язує ім’я Рубен з давньоєврейською культурою, в якій воно дослівно вимовлялось як “Реувен” і перекладалось як “дивіться, син”. Біблейський варіант цього імені — Рувим.
Ім’я Рубен найбільш сумісне з такими знаками Зодіаку як Козеріг, Овен та Скорпіон.

Енцо

Це ім’я в перекладі з італійської мови означає “господар дому”.

Ронні

Ім’я Ронні — англійського походження, і в перекладі значить “наближаючий перемогу”. Хлопчики, яких батьки назвали саме так — врівноважені, обережні, але іноді демонструють небувалу хоробрість.

Отіс

Чоловіче ім’я Отіс в перекладі означає “Той, хто добре чує”. Воно має німецьке походження і символізує собою багатий дар. Хлопці, що його носять, зазвичай мають незвичний характер.

Лукас

Чоловіче ім’я Лукас пов’язують із мудрістю, принциповістю, добротою та любов’ю. Такий хлопець добре відчуває людей, має гарну інтуїцію і тому його доволі непросто обдурити.

Джуд

Джуд – чоловіче ім’я, яке символізує уважність, удачливість, бадьорість, активність і серйозність. Воно має арабське походження. В дослівному перекладі значить “хвала”.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.