Вони віщують щастя: ТОП-5 народних прикмет на Новий рік, за якими можна спрогнозувати щасливе майбутнє

Новий рік — головне свято, яке несе в собі особливу енергетику. Знайомимо читачів із головними народними прикметами, які віщують щастя і радість в прийдешньому, 2024-му, році.

Народні прикмети за давніх часів були вісником чогось доброго або ж поганого. Особливу увагу на них звертають у новорічну ніч — коли небесна енергія сприяє виконанню бажань. Ось декілька прикмет, які повідомляють про те, що щастя вже близько.

Зорепад

Зорепад в новорічну ніч - до щасливих змін наступного року
Зорепад в новорічну ніч – до щасливих змін наступного року

Зорепад на нічному небі завжди асоціюється із чимось чарівним та казковим. Саме в новорічну ніч зорепад особливо значущий, бо дозволяє загадувати найзаповітніші бажання, які обов’язково будуть виконані Всесвітом.

Народні забобони кажуть, що якщо зіроньки падають із неба, оточені власним яскравим сяйвом — то це до обов’язкового здійснення бажання, яке буде загадане під час їх падіння. Зорепад у новорічну ніч завжди віщує про велику вдачу наступного року.

Сніжок на порозі

Сніг на порозі вашого будинку в новорічну ніч - до великої вдачі у 2024-му році
Сніг на порозі вашого будинку в новорічну ніч – до великої вдачі у 2024-му році

Народні вірування кажуть, що перший сніжок, який випадає у новорічну ніч на поріг вашого будинку — свідчить про успіх і благополуччя наступного року. Свіжий та чистий сніжок віщує про початок чогось нового, чистоту у відносинах та спілкуванні з іншими людьми.

Спів птахів

Пташки співають в новорічну ніч поряд із будинком щастя вже десь поряд із вами, не пропустіть його
Пташки співають в новорічну ніч поряд із будинком – щастя вже десь поряд із вами, не пропустіть його

Птахи, які весело співають на даху вашого будинку в новорічну ніч — свідчать про те, що щастя вже десь поряд. Їх спів приваблює до оселі позитивну енергію і вдачу, створюючи навкруги сприятливу атмосферу.

Зустріч світанку

Зустріч світанку в перший день Нового, 2024 року до щастя та вдачі
Зустріч світанку в перший день Нового, 2024 року, до щастя та вдачі

Зустріч першого в новому році світанку — дуже добра ознака, яка символізує новий початок і можливість зростання. Після цього ваш наступний рік точно буде вдалим, щасливим і гармонійним.

Квітучі рослини

Квітучі кімнатні рослини на Новий Рік-2024 свідчать про вдачу та щастя
Квітучі кімнатні рослини на Новий Рік-2024 свідчать про вдачу та щастя

Якщо ви побачили, що на підвіконні напередодні Нового Року зацвіли кімнатні рослини — то це означає, що в оселі вирує позитивна енергія та вдача. Взагалі-то цвітіння рослин в будинку завжди асоціюється із життєвим процвітанням та зростанням.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.