Переселенець розсікає вулицями Заліщиків на блакитному дивані: перехожі аж роти від подиву роззявляють

Переселенець зі Слов'янська, який через війну опинився на Тернопільщині, вирішив порадувати місцеве населення і виїхав на вулицю Заліщиків на… блакитному дивані.

Винахідник Аркадій Фішман самотужки виховує сина, тож змушений був переселитися на Захід країни після початку повномасштабної агресії. На батьківщині чоловік працював інженером-технологом.

Ще влітку внутрішній переселенець приладнав до дивана колеса і вирушив у подорож вулицями містечка. Тепер пан Аркадій вирішив випробувати дивовижний транспортний засіб у зимових умовах.

Диван перетворили на транспортний засіб

Експеримент довів необхідність певних доробок. Чоловіку не сподобалося, що акумулятор перемерз, зменшивши потужність. До передніх коліс Фішман вирішив додати протектори, аби диван не ковзав на кризі. Решта тестування пройшла вдало.

Диван, що їздить, мешканець Слов’янська змайстрував ще минулого року. Узяв звичайний предмет меблів, зміцнив раму, щоб диван не розвалився на ходу й поставив на колеса. Важелів ніде не видно, то чоловік жартує, що керує силою думки. Багато хто вірить у подібну дивинку.

Диван перетворили на транспортний засіб

Диван їздить на акумуляторі від велосипеда потужністю 450 Вт. Керувати можна як передніми, так і задніми колесами. Всі приладдя заховані у скриньку. Пересуватися дорогою транспорт спроможний зі швидкістю не більш як 10 км/год.

Життя в людей нині сумне, отже Фішман вирішив порадувати людей. І правда, побачивши диван поміж інших автівок, у перехожих покращується настрій, а водії залюбки сигналять.

Оскільки на електрообладнання диваку витрачатися не довелося, бо було в наявності, решта перероблень обійшлася в 3 тисячі гривень. Винахідник запозичив акумулятор з іншої власної розробки – інтроцикла. Це таке велике колесо, в середину якого сідає людина, і їде.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?