“Часник, стій!”: в Харкові живе міні-піг, який вміє виконувати команди – наймиліше ВІДЕО з плямистим хрюном

В Харкові мешкає екзотичне поросятко, яке вміє виконувати команди на прохання господаря. Дивіться кумедне відео із плямистим міні-пігом на сайті "Один Факт" і дізнайтесь, що вже вміє робити цей хрюн.

Попри війну українці продовжують жити і заводити собі домашніх улюбленців. Один з них мешкає в місті Харкові. Міні-піг на ім’я Часник багато місяців поспіль веселить користувачів TikTok своїм рожевим п’ятачком і прогулянками містом.

Харківський міні-піг Часничок вміє виконувати команди господаря
Харківський міні-піг Часничок вміє виконувати команди господаря

Влітку він полює на зелену травичку, а взимку — голосно хрюкає, побачивши велику купу снігу.

Нещодавно хрюн Часник приємно здивував мережі своїми новими вміннями. На прохання господаря він почав виконувати команди “Стій” та “Закрий двері”. За словами власника тварини, міні-піг чітко усвідомлює, що від нього потребують. На засвоєння однієї команди йде приблизно тиждень, але й старатися — є заради чого. Адже за правильне виконання команди господар нагороджує поросятко його улюбленими смаколиками.

Під час засвоєння команд для поросяти дуже важливий зоровий контакт зі своїм господарем. Він дивиться на власника своїми маленькими чорними оченятами і з усіх своїх сил старається слідувати правилам, щоб наприкінці гри отримати омріяний смаколик.

Господар міні-піга розповідає, що його головна мета полягає в тому, щоб Часничок виконував команди на слух, а не керуючись зоровим контактом. Адже під час прогулянки вулицями Харкова володар міні-піга часто знаходиться далеко від свого улюбленця. І важливо, щоб хрюн чув голосове звернення “Часник, стій” – наприклад, коли знаходиться біля автомобільної дороги.

Окрім команди “Стій” поросятко навчилось за смачну їжу виконувати прохання “Закрий двері!”. Кумедна тваринка виконує її, швиденько чимчикуючи до відкритої двері і цокаючи копитцями по підлозі. Двері порося закриває носом-п’ятачком і, почувши від господаря:

Молодець!

Відразу поспішає назад, щоб отримати смачне пригощання.

Господар Часника розповідає, що його улюбленець дуже полюбляє тренуватись і засвоювати нові команди. Під час тренувань звірятко весело крутить своїм маленьким хвостиком.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?