Маламут Севєр влаштував чарівні танці із господарем: кумедне відео з TikTok вже набрало мільйон переглядів

Незвичайна прогулянка звичайного господаря і собаки зачарувала соцмережі. Відео із танцюючим маламутом набрало в TikTok більше мільйона переглядів. "Один Факт" пропонує подивитися його прямо зараз.

Справжне танцювальне шоу влаштував пес породи аляскинський маламут на ім’я Севєр.

Запальні танці на двох лапах від аляскинського маламута Севєра
Запальні танці на двох лапах від аляскинського маламута Севєра

Харизматичний пес разом із не менш харизматичним господарем влаштував запальні танці посеред засніжених просторів. Собачка настільки спіймав ритм ходи свого господаря, що навіть перетворив її на танець. Не дивно, що всього за один день після публікації у соцмережі TikTok відеоролик із Севєром набрав більш ніж 1 мільйон переглядів.

У ролику маламут Севєр виконує усі команди свого господаря, вдягненого в темно-синій теплий комбінезон і шапку чорного кольору.

Спочатку песик біжить по слідах хазяїна, який обернений до улюбленця обличчям і швидкими кроками із захльостом назад рухається задом наперед по засніженій дорозі вздовж житлових будинків у приватному секторі.

Потім господар, продовжуючи такий самий рух, трошечки витягує руки вперед, обернувши долоні одна до одної і… Стається справжнісіньке диво! Аляскинський маламут стає на задні лапи і продовжує підстрибувати та бігти за своїм командиром.

Наприкінці ролику господар із своїм улюбленцем трошечки походили задом наперед по снігу, а потім – в такий же спосіб забралися по сходах на ганок.

Канал, на якому оприлюднене це запальне відео — має вже більш ніж 83 тисячі підписників. Його створив кінолог Олексій Єрьомін. Окрім маламута в нього є й інші собаки, яких він тренує: лайка, лабрадор, німецькі вівчарки, ротвейлери.

Герой відеоролику аляскинський маламут — одна із найстаріших арктичних собак, що використовуються для їзди по засніженим територіям північних регіонів. Ця порода собак отримала свою назву на честь аляскинського племені малемутів, які колись мешкали на березі протоки Коцебу, що в західній частині Аляски.

Маламути — доволі крупна порода собак. Вони мають дуже густу шерсть та хвіст, що закручується в кільце за спиною. Зовні аляскинський маламут дуже схожий на вовка. Але на відміну від лісового хижака ці собаки – доброзичливі, ласкаві і добре піддаються дресурі.

В маламутів дуже багато зайвої енергії і якщо їх добряче не вигулювати — вони будуть скидати її в інший спосіб. Наприклад — перекопають усю землю навколо.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?