Маламут Севєр влаштував чарівні танці із господарем: кумедне відео з TikTok вже набрало мільйон переглядів

Незвичайна прогулянка звичайного господаря і собаки зачарувала соцмережі. Відео із танцюючим маламутом набрало в TikTok більше мільйона переглядів. "Один Факт" пропонує подивитися його прямо зараз.

Справжне танцювальне шоу влаштував пес породи аляскинський маламут на ім’я Севєр.

Запальні танці на двох лапах від аляскинського маламута Севєра
Запальні танці на двох лапах від аляскинського маламута Севєра

Харизматичний пес разом із не менш харизматичним господарем влаштував запальні танці посеред засніжених просторів. Собачка настільки спіймав ритм ходи свого господаря, що навіть перетворив її на танець. Не дивно, що всього за один день після публікації у соцмережі TikTok відеоролик із Севєром набрав більш ніж 1 мільйон переглядів.

У ролику маламут Севєр виконує усі команди свого господаря, вдягненого в темно-синій теплий комбінезон і шапку чорного кольору.

Спочатку песик біжить по слідах хазяїна, який обернений до улюбленця обличчям і швидкими кроками із захльостом назад рухається задом наперед по засніженій дорозі вздовж житлових будинків у приватному секторі.

Потім господар, продовжуючи такий самий рух, трошечки витягує руки вперед, обернувши долоні одна до одної і… Стається справжнісіньке диво! Аляскинський маламут стає на задні лапи і продовжує підстрибувати та бігти за своїм командиром.

Наприкінці ролику господар із своїм улюбленцем трошечки походили задом наперед по снігу, а потім – в такий же спосіб забралися по сходах на ганок.

Канал, на якому оприлюднене це запальне відео — має вже більш ніж 83 тисячі підписників. Його створив кінолог Олексій Єрьомін. Окрім маламута в нього є й інші собаки, яких він тренує: лайка, лабрадор, німецькі вівчарки, ротвейлери.

Герой відеоролику аляскинський маламут — одна із найстаріших арктичних собак, що використовуються для їзди по засніженим територіям північних регіонів. Ця порода собак отримала свою назву на честь аляскинського племені малемутів, які колись мешкали на березі протоки Коцебу, що в західній частині Аляски.

Маламути — доволі крупна порода собак. Вони мають дуже густу шерсть та хвіст, що закручується в кільце за спиною. Зовні аляскинський маламут дуже схожий на вовка. Але на відміну від лісового хижака ці собаки – доброзичливі, ласкаві і добре піддаються дресурі.

В маламутів дуже багато зайвої енергії і якщо їх добряче не вигулювати — вони будуть скидати її в інший спосіб. Наприклад — перекопають усю землю навколо.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.