“Типова соня”: ведмедиця з українського притулку показала себе відразу після сплячки і насмішила соцмережі

В українському притулку від сплячки прокинулася ведмедиця. Її сонний вигляд насмішив соцмережі, а деякі навіть угледіли в клишоногій самих себе. Дивіться кумедне відео на сайті "Один Факт".

Тянь-шанська ведмедиця Чада з притулку на Київщині стала справжньою зіркою соцмереж. І все, що їй знадобилося для отримання всеукраїнської слави — це… прокинутися після зимової сплячки.

У відеоролику клишонога ліниво вибирається зі своєї барлоги після того, як тільки прокинулася після сплячки. Відповідне відео із клишоногою красунею оприлюднили в Інтернеті співробітники ведмежого притулку, який розташований на Київщині.

Тянь-шанська бура ведмедиця на ім’я Чада вилазила зі своєї барлоги з таким кумедним, здивованим та сонним виглядом, що одразу стала улюбленицею багатьох користувачів Інтернету. Хтось із глядачів, побачивши першу появу Чади у 2024 році, навіть пожартував:

Це я так починаю свій робочий тиждень. Добрий ранок. Усі ми як Чада щопонеділка.

Для багатьох користувачів соціальних мереж ведмедиця Чада стала справжнім символом важких трудових буднів після вихідних. Дехто побачив у ній самого себе після 20-хвилинного денного перепочинку, що перетворився на справжній та повноцінний 4-годинний сон.

Тянь-шанські бурі ведмеді вважаються рідкісним видом клишоногих. Їх хутро з кігтями зазвичай має коричневий, а іноді – світлий або ж бежевий колір. Деякі країни занесли бурого тянь-шанського ведмедя до Червоної Книги.

Співробітники притулку розповіли, що ведмедиця Чада народилася 24 грудня 1998 року і зараз їй вже виповнилося 24 роки. Майже одразу після свого народження клишонога потрапила до цирку. Саме там вона і провела більшу частину свого ведмежого життя. Трохи пізніше тварину перепродали приватному пересувному цирку, а згодом – взагалі залишили на 7 довгих років мучитися в клітці в промисловій зоні поблизу Києва.

В притулок під Києвом ця нещасна клишонога потрапила лише влітку 2019 року. Зараз Чада має дуже поганий зір та майже лишилася усіх своїх зубів. попри важку долю ця красуня не втрачає життєвого ентузіазму і залишається такою ж життєрадісною.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?