Любовні ворожіння на День святого Валентина: як 14 лютого дізнатися свою долю та ім’я судженого

День всіх закоханих або ж Валентинів день за традицією святкують 14 лютого. До самого романтичного дню "Один Факт" підготував прості і цікаві ворожіння на свою долю та ім'я судженого.

День всіх закоханих 14 лютого — один із самих романтичних у всьому році. Якщо ви досі наодинці — не слід впадати у відчай. Цілком імовірно, що коханий (або кохана) з’явиться у вашому житті доволі несподівано. “Один Факт” пропонує вам зазирнути у майбутнє і дізнатися більше про особисту долю.

Способи ворожіння на день святого Валентина
Способи ворожіння на день святого Валентина

Отже, існує декілька способів дізнатись потаємну інформацію про свого нареченого.

Ворожіння на сірниках

Популярний вид ворожіння на Валентинів день, в якому використовують сірники. Запасіться двома сірниками. Запаліть їх та встановіть таким чином, щоб вони опинились напроти. Під час ворожіння уявіть образ свого коханого.

Коли сірники повністю сгорять — придивіться до них. Якщо вони розвернулись друг до дружки – ваші стосунки із коханим міцні і залишаться такими надовго. Якщо сірники розвернуто в різні боки — скоріш за все міцного кохання вже й слід охолов.

Намальоване серце

Ворожіння на день Валентина: намальоване серце
Ворожіння на день Валентина: намальоване серце

 

Візьміть папірець в клітинку. Намалюйте на ньому яскраве і красиве серце. В цей час думайте про улюбленого чоловіка. Потім порахуйте, кількість цілих клітинок, що опинились всередині намальованого серця.

Якщо число вийшло парним — то любов буде сильною та міцною. Непарне число, яке можна розділити на 3 — означає, що з боку чоловіка ніякої любові немає. Непарне число, яке можна розділити на п’ять — свідчить про те, що у вашого коханого вже є інша жінка.

Непарне число, яке не ділиться ані на 3, ані на 5 — ви просто симпатичні цьому юнакові.

Пористий шоколад і шампанське

Візьміть великий келих і наповніть його ігристим вином. Вкиньте в нього шматочок шоколаду. Якщо він кувиркнувся — найближчим часом вас очікує бурхливе інтимне життя.

Якщо шоколад просто опустився на дно — ваше життя буде плинути спокійно.

Шоколад залишився плавати на поверхні — вас в найближчому майбутньому очікує романтична пригода, яка цілком імовірно — переросте у дещо більше.

Ворожіння на яблуці

Візьміть велике і красиве яблучко. Задумайте чоловічі імена, які вам цікаві і до яких відчуваєте інтерес. Яблуко обов’язково повинно бути із черешком. Візьміть його за черешок і почніть швидко розкручувати навколо його вісі. Поки яблуко крутиться – промовляйте про себе чоловічі імена.

На якому з імен черешок відіріеться — так і будуть звати нареченого.

Ворожіння на людях

Вранці на день закоханих подивіться у вікно. Якщо повз нього проходять декілька людей, в майбутньому вас чекає безліч знайомств і швидкоплинні романи.

Якщо ж ви побачили одного лише хлопця — в майбутньому можете розраховувати на серйозні стосунки.

Якщо мимо віконця пройшла молода дівчина – будете проводити вільний час зі своїми подругами.

Каблучка і світлина

Візьміть світлину свого коханого чоловіка, а також — каблучку. Продіньте в каблучку довгу нитку. Світлину коханого поставте перед обличчям. Думайте про нього під час ворожіння, а каблучку в цей самий час тримайте поряд зі знімком.

Каблучка на нитці буде обертатись навколо себе по колу — це означає, що ви зі своїм коханим обов’язково одружитеся. Якщо каблучка гойдається на нитці, немов маятник — з одного боку в інший, то цей чоловік — не ваш. Долею вам призначений зовсім інший.

Каблучка залишилась нерухомою — не очікуйте на швидке весілля.

Ворожіння на печиві

Ворожіння на день усіх закоханих:  печиво з записками
Ворожіння на день усіх закоханих: печиво з записками

Спечіть печиво у Валентинів день, а перед запіканням начиніть кожне з них запискою. В кожній із таких записок напишіть імена хлопців, романтичні побажання або невеличкі жарти.

Коли печиво спечеться — запросіть своїх подруг скуштувати ласощі і поворожити. Кожна з них зможе пригоститись печивом і отримати свій романтичний прогноз на майбутнє.

Ворожіння на воді

На окремих папірцях напишіть чоловічі імена (кожне — на окремому папірці). Потім скрутіть їх трубочкою і покладіть в стакан або банку із водою. Далі — погойдайте стакан і подивіться, який із папірців приб’ється до краю першим. Саме на ній написано ім’я майбутнього нареченого.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.