14 найдорожчих подарунків зіркам на 14 лютого: Камалії літак, Олі Поляковій – пенсію, і це ще не все

День усіх закоханих 14 лютого — один із самих романтичних у всьому році. Українські зірки розповіли, які найдорожчі подарунки їм дарували цього дня. Читайте подробиці у матеріалі від "Один Факт".

1. Катерина Бужинська

Що отримували в подарунок на день Закоханих Настя Каменських, Камалія, Катя Бужинська та інші українські зірки
Що отримували в подарунок на день Закоханих Настя Каменських, Камалія, Катя Бужинська та інші українські зірки

Свій найдорожчий і головний в житті подарунок співачка Катя Бужинська отримала саме 14 лютого 2014 року. В цей день болгарський бізнесмен Дімітар Стойчев зробив Катерині пропозицію руки та серця. Вже через 2 місяці відбулося їх весілля. Наприкінці 2016 року в подружжя народились двійнята: Катерина та Діма.

2. Оля Полякова

Один із найдорожчих подарунків, які отримала Оля Полякова… пенсія. Коханий чоловік попіклувався про її старість і зробив білявці ось такий чудовий подарунок. Сама Оля пожартувала, що у випадку, якщо держава не надасть їй якогось звання типу народної або заслуженої артистки і відповідні виплати — то в неї вже буде ось така страховка у вигляді приватного пенсійного забезпечення.

3. Камалія

Коханий чоловік співачки Камалії, Мохаммад Захур, одного разу подарував своїй коханій найдорожчий подарунок — літак. І цей сюрприз, за словами самої Камалії, був просто так — без усілякого приводу.

4. Настя Каменських

Співачка Настя Каменських розповіла, що найдорожчий для неї подарунок – це той, якого не очікуєш. З днем усіх Закоханих в неї пов’язаний пам’ятний подарунок, який вони із Потапом подарували одне одному на 14 лютого. І це новосілля в новому будинку, який вони будували разом.

Анастасія зізналась, що це було дуже романтично — прокинутись вдвох в будинку мрії.

5. Євген Кошовий

Актор проекту “Студія Квартал-95” зізнався, що і він, і його дружина – люди не романтичні. Але дорогоцінні подарунки коханій в його житті все ж були. Ще в 2007 році, коли вони із майбутньою дружиною тільки почали зустрічатися — він придбав путівку до Парижа і організував романтичну поїздку. Там закохані відпочили вдвох, погуляли містом і навіть випили шампанського на Ейфелевій вежі.

6. Лілія Ребрик

Найдорожчий подарунок, який пригадала ведуча Лілія Ребрик — це увага від коханого чоловіка, Андрія Дикого. Справа в тому, що 14 лютого для неї — це робочі будні і командировки по різним містам. Коли вона разом із іншими акторами сіла в потяг після вистави в Києві, щоб вже 15 лютого виступити в іншому місті — її там чекав сюрприз від коханого.

Андрій Дикий подарував їй квіти і накрив стіл, за яким потім уся акторська група святкувала день Закоханих.

7. Наталка Денисенко

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла, що в їх родині з Андрієм Фединчиком немає культу романтичності. І особливих традицій на 14 лютого – теж. Але зазвичай таке свято вони відзначають романтичною вечерею або ж відвідують SPA салон. А одного разу Андрій подарував їй каво машину, про яку вона давно мріяла. Дуже часто коханий робить їй подарунки взагалі без усілякої нагоди — квіти й інші подарунки. Сама Наталка в якості подарунків обирає яскраві родинні фотосесії та готує вечерю.

8. Надя Дорофеєва

Співачка Надя Дорофеєва зізналась, що найдорожчий для неї подарунок — зовсім не коштовності, а дії від коханої людини. І нехай зроблений подарунок буде зовсім недорогим, але увага від чоловіка значить набагато більше.

9. Віктор Бронюк

Віктор Бронюк з гурту “ТІК” розповів, що на день усіх закоханих для нього найкращим подарунком стає те, що його пісні поєднують долі. Співак розповів, як одного разу на його концерті познайомились хлопець із дівчиною. Вони потанцювали вдвох під пісню “Не цілуй”, а далі в них зав’язалися романтичні стосунки. Завершилась ця історія щасливим хеппі-ендом — весіллям молодят. Віктора Бронюка запросили на ньому виступити.

10. Джамала

Для Джамали найкращий подарунок — це увага та любов коханого. За словами співачки, саме від цього в неї завжди по-справжньому сяють очі.

11. Катерина Осадча

Катерина Осадча зізналася, що матеріальні та дорогоцінні подарунки вона практично не запам’ятовує. А ось один із найромантичніших подарунків їй до пам’яті припав. Катя Осадча розповіла, що одного разу вранці вона побачила за вікном величезне слово “Катя”, прикрашене різнокольоровими кульками. Ось таку увагу від людей ведуча вважає найприємнішою та романтичною.

12. Настя Приходько

Найкращий подарунок, який отримала на день Закоханих співачка Настя Приходько — це відпочинок у заміському комплексі разом із коханим чоловіком. Він орендував цей комплекс заздалегідь і в ньому подружжя провело свої найкращі вихідні.

13. Катерина Кухар

Оскільки хореографіня Катерина Кухар небайдужа до квітів, то й найдорожчий подарунок для неї — це розкішний букет, складений із декількох різновидів квітів. Її чоловік про це знає і саме тому постійно дарує їй вишукані букети, складені із троянд, тюльпанів, гортензій, гвоздик, амарилісів та інших чарівних квіточок.

14. Ганна Саліванчук

Найдорожчий подарунок, який отримувала акторка Ганна Саліванчук — це час, проведений разом із рідними. Наприклад, за домашньою вечерею.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.