Один факт про ім’я Єва: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Єви серед знаменитостей

Значення імені Єва нікому не потрібно пояснювати. Саме так звали праматір всього людства. Якщо перекласти з давньоєврейської вийде "подателька життя".

Дитинство

Значення імені Єва накладає на дівчинку відбиток з раннього дитинства. Зазвичай вона успадковує характер татка і вирізняється неабиякою упертістю. Тож батькам буде складно ростити дитину.

Значення імені Єва

Зі школи Єва приноситиме тільки задовільні оцінки, адже дівчинка буде уважно слухати вчителів, старанно виконувати домашні завдання, наполегливо рухатися у бік пізнання. У всіх спірних питаннях вона послуговуватиметься логікою, а не інтуїцією.

Доля

Коли виросте, Єва стає трішки непередбачуваною. Вона винахідлива, з нею ніколи не сумно. Проведення вихідних на дивані перед телевізором – не для неї. Це будуть цікаві походи за місто чи відвідування екстремальних розваг.

Маючи від природи достатньо високий розумовий розвиток, закохавшись, Єва втрачає голову. На задній план відійдуть розважливість і здоровий глузд, натомість вона перетвориться на ніжну муркотливу кішечку.

Значення імені Єва

До пари Єва собі обирає такого ж жвавого молодика. Благовірний має відповідати її високим забаганкам. В іншому разі в нього немає шансів заволодіти серцем красуні. Зазвичай у шлюбі вона живе довго й щасливо. Розраховувати на те, що мешкатиме разом зі свекрухою, не варто – тільки витиме власне сімейне гніздечко.

Сумісність

Щасливий шлюб може очікувати на Єву з Андрієм, Михайлом, Павлом, Сергієм, Віктором.

Набагато складніше буде ужитися з Мартином, Кирилом, Леонідом, Іваном, Федором.

Відомі Єви

Значення імені Єва можемо перевірити на знаменитостях. В Україні це колишня віагрянка Єва Бушміна. Щоправда, від народження дівчина мала прізвище Швець. А нині змінила сценічне ім’я на LAYAH. Але ж ім’я, дане батьками, нікуди не поділося.

У світі відомими Євами є акторки Лонгорія з США та Грін із Франції.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.