Один факт про ім’я Єва: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Єви серед знаменитостей

Значення імені Єва нікому не потрібно пояснювати. Саме так звали праматір всього людства. Якщо перекласти з давньоєврейської вийде "подателька життя".

Дитинство

Значення імені Єва накладає на дівчинку відбиток з раннього дитинства. Зазвичай вона успадковує характер татка і вирізняється неабиякою упертістю. Тож батькам буде складно ростити дитину.

Значення імені Єва

Зі школи Єва приноситиме тільки задовільні оцінки, адже дівчинка буде уважно слухати вчителів, старанно виконувати домашні завдання, наполегливо рухатися у бік пізнання. У всіх спірних питаннях вона послуговуватиметься логікою, а не інтуїцією.

Доля

Коли виросте, Єва стає трішки непередбачуваною. Вона винахідлива, з нею ніколи не сумно. Проведення вихідних на дивані перед телевізором – не для неї. Це будуть цікаві походи за місто чи відвідування екстремальних розваг.

Маючи від природи достатньо високий розумовий розвиток, закохавшись, Єва втрачає голову. На задній план відійдуть розважливість і здоровий глузд, натомість вона перетвориться на ніжну муркотливу кішечку.

Значення імені Єва

До пари Єва собі обирає такого ж жвавого молодика. Благовірний має відповідати її високим забаганкам. В іншому разі в нього немає шансів заволодіти серцем красуні. Зазвичай у шлюбі вона живе довго й щасливо. Розраховувати на те, що мешкатиме разом зі свекрухою, не варто – тільки витиме власне сімейне гніздечко.

Сумісність

Щасливий шлюб може очікувати на Єву з Андрієм, Михайлом, Павлом, Сергієм, Віктором.

Набагато складніше буде ужитися з Мартином, Кирилом, Леонідом, Іваном, Федором.

Відомі Єви

Значення імені Єва можемо перевірити на знаменитостях. В Україні це колишня віагрянка Єва Бушміна. Щоправда, від народження дівчина мала прізвище Швець. А нині змінила сценічне ім’я на LAYAH. Але ж ім’я, дане батьками, нікуди не поділося.

У світі відомими Євами є акторки Лонгорія з США та Грін із Франції.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?