Українці-мауглі, яку до 6 років виховували собаки, вже минуло 40 років: як прижилася Оксана Мала серед людей

Оксана Мала народилася у багатодітній родині. Оскільки батьки не звертали уваги на дитину, вона зблизилася з собаками й перейняла від них усі тваринячі звички.

На початку 90-их світ сколихнула історія дівчинки-мауглі, яка народилася у Малій Благовіщенці на Херсонщині. Оскільки батьки були алкоголіками й мали цілу купу дітей, вони не звертали уваги на нащадків.

Як виглядає дівчинка-мауглі, якій нині 40 років

Якось Оксанка гралася з собакою Найдою. На дворі було зимно, але ніхто з дорослих не помітив зникнення дитини. Так маля й залишилося серед псів у будці. Невдовзі 3-річна дитина навчилася гарчати, бігати з висолопленим язиком на карачках, шкіритися та їсти прямо з землі.

Удома ліжок для всіх дітей не вистачало, то ніхто й не заперечував, що дитина переселилася до чотирилапих. Вона гавкала, як собака, і розуміла, що їй відповідають песики. Коли правда про дівчинку-мауглі спливла, за нею прийшли соцпрацівники з міліцією.

Як виглядає дівчинка-мауглі, якій нині 40 років

Собаки не збиралися віддавати свою подружку. Довелося підманити їх смаколиками. Оксану відвезли у дитбудинок на Одещині. Оскільки 6-річна дитина більше нагадувала собаку, аніж людину, вихователі побоювалися, що не зможуть її перевчити.

Та згодом таки вдалося навчити вихованку розмовляти, не показувати язик, їсти ложкою та виделкою. Оксана навіть почала ходити на двох ногах. Але час від часу собаче виховання давалося взнаки, і вона знову ставала на карачки й починала гарчати.

Як виглядає дівчинка-мауглі, якій нині 40 років

Нині Оксані Малій вже 40 років. Вона мешкає при клініці в Одесі й доглядає за коровами та конями. У 2012 році дівчину розшукав Федір із Казані. Він побачив документальний фільм про дівчинку-мауглі й вирішив зробити їй пропозицію. Спочатку писав листи, потім приїхав у гості. Та до весілля справа так і не дійшла. Українка відмовила росіянину.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.