Талісман на гроші: навіщо носять каштан у сумці? Прикмети, які збагатили вже не одну людину. Наступні – ви

Побачивши у знайомої в сумці звичайнісінький каштан, не дивуйтеся. Краще візьміть приклад із розважливої подруги й наслідуйте приклад. Навіщо це робиться? Для приманювання грошей.

У прикмети можна вірити чи ні, але життя доводить, що вони частенько спрацьовують. Отже, всі, хто хоче мати завжди повний гаманець, має знайти каштан під деревом і покласти його до сумочки.

Нехай плід завжди буде з вами. Самі не зчуєтеся, як фінансові потоки прилинуть із шаленою швидкістю. І більше ніколи не доведеться позичати гроші за 3 дні до зарплати. Як же діє цей дивний талісман?

Навіщо носити каштан у сумці

Здавна наші пращури помітили, що якщо покласти плід каштана до полотняного чи шкіряного мішечка, в якому людина зберігала всілякі дрібнички, то фортуна посміхається людині, й з сумочки на поясі не вибуватимуть купюри та дріб’язок.

Нині українці носять сумочки не лише на поясі, але й у руках чи за плечима. Але старовинна народна прикмета залишилася незмінною – для фінансового добробуту слід мати при собі хоча б один каштанчик.

Навіщо носити каштан у сумці

Окрім каштана ласі до матеріальних благ люди знають, що не можна ставити саквояж чи рюкзак на підлогу, а барсетку чи ридикюль – на стіл. Подібні дії призведуть до злиднів і стануть на заваді примноженню статків.

Також не можна користуватися дірявими, облізлими сумками, з поламаною змійкою чи застібкою. Сумочка має бути новенька, гарненька, а в середині десь неподалік гаманця завжди тримайте каштан, а краще кілька. І грошики самі полинуть до вас.

Цей талісман здавна вважається символом достатку та багатства. Можете ще додати туди ж гілочку м’яти. Це потрібно для великих купюр. Також володіють здатністю притягати грошики й дубові, чайові чи лаврові листочки, а ще корінці півонії та вересу. Шкуринка апельсина чи мандарина теж притягує гроші, тож покладіть шматочок у потаємну кишеню і нікому не показуйте.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?