Поставте сюди грошове дерево і багатство потече рікою: як правильно використати сильну енергетику рослини

Товстянку зазвичай називають грошовим деревом. Але щоб рослина притягнула до оселі фінансові потічки, треба знати, в якому місці квартири потрібно поставити рослину.

Грошовим деревом товстянку назвали через кругленькі пухкенькі листочки, що начебто нагадують монетки. Щоб рослина й справді виправдала свою назву й поліпшила матеріальний добробут родини, її не можна дарувати. Обов’язково купіть кущик у магазині.

Заразом придбайте і невеликий горщик. Перед висадкою кімнатної рослини, покладіть на дно вазона кілька дрібних монет. У міру росту грошове дерево потребуватиме пересадки в більші місткості. Обов’язково у такому разі додавайте ще монеток на дно.

Як заманити фінанси в дім за допомогою грошового дерева

Ззовні товстянку теж прикрасьте, як годиться. Почепіть стрічки червоного кольору, невеликі конвертики, продірявлені монети як медальки.

Щоб грошове дерево почало притягати гроші до житла, горщик слід виставляти з південного або східного боку квартири. Поряд на підвіконні не повинно бути зайвих речей, які захаращують його і стоять на заваді циркуляції грошової енергії.

Як заманити фінанси в дім за допомогою грошового дерева

А от допоможуть фінансам стабілізуватися кілька купюр, покладених під вазон із товстянкою. На вікні біля вазона можна розташувати символ багатства – скарбничку. Постійно протирайте листочки грошового дерева від пилу та обов’язково ласкаво розмовляйте з зеленою рослиною.

Якщо є можливість, неподалік поставте акваріум з рибками, невеликий фонтан чи хоча б почепіть картину з водограєм чи озерцем. Швидкий ріст рослини свідчить про примноження статків у родині. Якщо товстянка зацвіте, можете бути певні – ваші мольби почуто, й епоха бідності точно закінчилася.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?