Коли день матері в Україні та інші сімейні свята 2024: дати днів доньок, синів, татусів, дідусів, бабусь

У календарі сімейних свят на 2024 рік в Україні є великий перелік важливих дат для всієї родини, починаючи з дня матері та закінчуючи днем бабусі: коли святкувати.

Сімейні свята завжди мають особливе значення для кожної людини. Вони нагадують про важливість родинних зв’язків і надихають на прояви тепла та любові до рідних. У календарі існують дати, коли ми відзначаємо день найближчих нам людей: братів, сестер, доньок та матерів.

День братів і сестер випадає на 10 квітня, може бути відзначений особливими подарунками та теплими словами для рідних братів і сестер. Це свято, хоч і не має офіційного статусу в Україні, проте, це чудова нагода виявити любов та підтримку своїм рідним.

День доньки, що припадає на 25 квітня, може бути чудовим приводом для батьків висловити свою ніжність та підтримку своїй доньці. Це свято, хоч і також не так поширене в Україні, але все ж варто вшанувати, показавши, що донька завжди буде особливою і коханою.

День матері відзначається 12 травня, є одним з найулюбленіших свят серед українців. Він є відмінною нагодою висловити вдячність своїм матерям за їхню безмежну любов та турботу. Це свято має свою трагічну, але водночас рухливу історію, яка зробила його значущим для кожної родини.

15 травня відзначається день сім’ї, який став офіційним святом українського календаря у 2023 році. Це особливе свято з’явилося з метою привернути увагу до проблем, що часто виникають у модернізованих родинах. Він став приводом для взаємних привітань, передачі теплих слів і спільного проведення часу.

У які дні відзначаються сімейні свята: коли день Матері у 2024 році
У які дні відзначаються сімейні свята: коли день Матері у 2024 році

День батька припадає на 16 червня. Уявлення про батьківство завжди пов’язане з образом супергероя для дочки та прикладом для сина. Саме тому святкування цього дня набуло великого значення в сучасному світі, коли батьки, захищаючи родину, можуть мати обмежений час для виховання дітей.

День бабусь і дідусів відзначається 28 жовтня. Це спільне свято, адже окремого дня для бабусь та дідусів немає. Це час, коли всі родичі можуть зібратися за одним столом, надати увагу літнім членам сім’ї та здійснити щасливі подарунки.

22 листопада відзначається день синів. Це свято, популярне у багатьох країнах світу, в Україні вважається молодим.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?