Пухнасті екстрасенси: 3 речі, які домашня кішка може перебачити заздалегідь і попередити господарів

Домашні кішки іноді вражають господарів своїми здібностями та котячою інтуїцією. Вважається, що ці тваринки можуть передбачати майбутні події. Які саме — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Домашня кішка — пухнастий улюбленець, який не тільки дарує радість своїм господарям та оточуючим людям. Вона має дуже гарну інтуїцію та в деяких випадках — екстрасенсорні здібності. Домашні кішки цілком можуть бути пророками і передбачають деякі події. Які саме — читайте про це нижче.

Погода

Погода — перша із речей, яку може передбачити кішка. Ці домашні тварини дуже чутливі до атмосферного тиску, погодних змін. Кішка добре відчуває зміни вологості повітря та електричну напругу в оточуючому просторі.

 

Домашня кішка може передбачати погоду і землетрус
Домашня кішка може передбачати погоду і землетрус

Поведінка домашньої кішки може підказати, коли саме піде дощ, буде гроза, сніг або ж землетрус.
Якщо домашня кішка починає нервувати та ховається за меблями, то це значить – скоро буде гроза або станеться землетрус. А ось інша прикмета пов’язана із тим, що кішка починає чухати за вухом або вилизує свою шерсть. Це значить, що скоро піде сніг чи припустить сильний дощ, злива.

Візит гостей

Кішки можуть пророкувати візит гостей до будинку. Домашні пухнастими добре відчувають енергетику людини та її наміри. Також тваринка може визначити, хто із відвідувачів прийшов із добром, а хто, навпаки — несе із собою зло.

Прихід гостей кішки відчувають заздалегідь. Незадовго до цього тваринка сідає біля дверей або вікна та починає чекати на них.

Хвороба господарів

Кішки можуть передбачати хворобу совїх господарів
Кішки можуть передбачати хворобу совїх господарів

Домашні кішки можуть наврочити своїм господарям хворобу і майбутні проблеми. Кішки раніше за людей відчувають зміни у стані здоров’я своїх власників або інших тварин.
Кішка зазвичай притискається до хворобливого місця. Вони муркочуть та облизують його, тим самим намагаючись прискорити загоєння поранень і полегшити біль.

А ще домашня кішка може попередити господарів про близьку смерть. Незадовго до відходу людини або тварини у засвіти кішка лягає поряд із вмираючим і пильно на нього дивиться.
Щоб дізнатись більше про власну кішку — просто спостерігайте за нею, хх поведінкою та жестами. Вас може здивувати, наскільки багато цікавого вам може розповісти ваш домашній улюбленець.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?