Один факт про ім’я Ангеліна: значення імені, характер, сумісність та відомі Ангеліни серед знаменитостей

Значення імені Ангеліна не потребує перекладу з грецької. Адже зрозуміло, що це просто ангельська дитина. Щоправда, характером дівчинка наділена доволі твердим і міцним.

Дитинство

З дитинства Ангеліна проявляє надмірні упертість та дратівливість. Вона понад усе полюбляє командувати. Навіть до маминих слів не дослухається і воліє вчиняти завжди по-своєму.

Значення імені Ангеліна

З іншого боку це дуже чутлива натура. Їй весь час бракує батьківської любові. Ангеліна полюбляє перебувати на самоті. А от до навчання душа в дівчинки якось не лежить. У дитячому колективі вона може затівати скандали.

Доля

Виростає Ангеліна самовпевненою у собі жінкою. Вона високо цінує себе й завжди добивається поставлених цілей. До чужих порад ніколи не дослухається, свою душу нікому не відкриває.

Здатна уважно вислухати людину, але її проблемами не переймається. До довколишніх ставиться вимогливо, а собі може дозволити будь-яке відхилення від ідеалу. Ніколи не пліткує і не схильна до авантюризму.

Значення імені Ангеліна

Натура в Ангеліни доволі пристрасна. Вона швидко закохується. Та якщо партнер не відповідає її високим вимогам, з легкістю кидає його, ні про що не шкодуючи. Заміж Ангеліна виходить виключно за сильного й мужнього чоловіка.

Сумісність

Щасливий шлюб в Ангеліни може скластися з Іваном, Володимиром, Андрієм, Олександром, В’ячеславом.

Не пощастить у сімейному житті з Олексієм, Сергієм, Павлом, Ігорем.

Відомі Ангеліни

Значення імені Ангеліна можемо простежити за відомими жінками. Усланова представляла Україну на конкурсі “Міс Україна Всесвіт 2023”. Тепер збирається на Miss Eco International-2024, який відбудеться в Єгипті.

Відома українська тенісистка Ангеліна Калініна цьогоріч брала участь у турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі.

Ангеліна Завальська є учасницею дуету “Алібі”, де співала разом із сестрою Анною. Після невдалої спроби сестер побудувати сольні кар’єри, вони знову об’єдналися.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.