87-річна львів’янка святкує день народження 105-го онука: чи знає бабуся імена всіх своїх нащадків

Народження 7-ї дитини хоч і сенсація, але невелика. Та коли породілля зізналася, що для її матері це 105-й онук, медики й справді були приголомшеними. Як подібне могло трапитися?

Мешканка Львова у свої 46 років стала мамою усьоме. Народилася багатодітна мама на Рівненщині. Згодом переїхали на нове місце помешкання. Сама жінка теж із багатодітної родини.

Вона була десятою дитиною в сім’ї. Після цього її мама ще тричі відвідувала пологовий будинок. Отже, жінка, яка нещодавно стала бабусею, має 13 дітей. А щойно народжений онук став для неї 105-м за ліком.

У львів’янки народився 105-й онук

Уявити собі, що всі діти 87-річної жінки з сім’ями та нащадками одночасно завітають у гості, неможливо. Це така юрба збереться, що й нагодувати не вийде. Шкода, що не розповіли, скільки ця багатовнукова бабуся має правнуків. Напевно, запам’ятати стільки імен літній жінці не під силу.

Її десята донька днями щасливо народила сьому дитину. Маля здоровеньке. З’явилося на світ, як і годиться, на 40-му тижні. Заважило 3460 г і має 55 см зросту. Досвідчена матуся народила немовля природним шляхом у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі.

У львів’янки народився 105-й онук

Умовами в медичному закладі породілля залишилася вдоволена. Особливо відзначила смачне та різноманітне харчування. Звісно, з такою оравою дітей жінці вдома, може, й не вистачити зайвого шматочка вдома.

Ювілейного онука Павлика приїхали забирати з пологового тато та решта шестеро дітей. До цього в родині був паритет – 3 дівчинки й 3 хлопчики. З появою ще одного хлоп’ятка чоловіка частина отримала перевагу над жіночою. Коли бабуся познайомиться зі 105-м онуком, щаслива сім’я не сповістила.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?