З макіяжем і в ультрамодній флісці Columbia кольору морської хвилі: як зараз виглядає 94-річна Ліна Костенко

Ліна Костенко представництва не потребує. Вона відома поетеса. А ще пані Ліна — прекрасна жінка, яка в свої 94 роки залишається усміхненою і гарною. Як вона зараз виглядає — розповість "Один Факт".

Ліна Василівна Костенко — українська поетеса, авторка багатьох віршів і просто чарівна жінка. Навіть в 94 роки пані Ліна слідкує за власною зовнішністю, робить макіяж і обирає брендові речі для власного гардеробу. Як зараз виглядає Ліна Костенко – дивіться прямо зараз в матеріалі від “Одного Факту”.

Ліна Костенко 19 березня відзначила 94 роки із дня свого народження. В 1936 році ця прекрасна жінка переїхала до Києва та живе в українській столиці донині. Попри поважний вік ця жінка-поетеса намагається виглядати гарно та слідкує за модними тенденціями. В перший весняний місяць пані Ліна не сиділа склавши руки, а відвідувала творчі та публічні заходи, присвячені її дню народження.

На одній з нових світлин поетеса постає в затишному та лаконічному образі. Гарний макіяж, помада, що підкреслює губи, шарфик блакитного кольору на шиї та ультрамодна фліска бренду Columbia, виповнена в кольорі морської хвилі — саме так виглядала Ліна Василівна на одній із творчих зустрічей.

Попри свій вік письменниця та поетеса слідкує за власною зовнішністю та ніколи не з’являється в суспільстві без макіяжу. В коментарях під світлиною користувачі зазначали, що Ліна Василівна — справжня красуня. Гарна жінка та творець віршів із доброю душею просто не може виглядати інакше.

Єдина світлина з Зіркою яку б я хотіла мати — написала в коментарях одна із користувачок соцмережі Instagram.

Ліна Костенко в 60-ті роки минулого століття була однією з перших молодих поетес, які виступили проти примітивізації людини та спрощення особистості. В ті часи свобода творчої думки сильно обмежувалась державою. І дому довгий час вірші Ліни Іванівни Костенко практично не потрапляли до друку. Однак поетеса продовжувала натхненно і багато працювати. В роки застою Ліна Василівна написала свій відомий роман у віршах “Маруся Чурай”.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?