10 красномовних фото котів, які давно дали зрозуміти власникам, хто в домі хазяїн: пухнастики рулять

Мережа сповнена світлин із гарними гламурними котиками. Та іноді трапляються й трішки інші фото – ті, на яких пухнастики беруться порядкувати в оселі. Погляньмо разом, що з цього вийшло.

Цей чорнявець вирішив, що настав час пересадити драцену. От і закортіло допомогти улюбленій господині. Та щось пішло не так. Котик надто швидко втомився і не довів розпочату справу до кінця.

Коти наводять безлад в оселі

Допоки господаря відірвав від трапези телефонний дзвінок, його пухнастий улюбленець вирішив посторожувати недоїдену піцу. А що як набіжать миші та влаштують бенкет?! Непорядок.

Коти наводять безлад в оселі

Дізнавшись, що у пересувному цирку дають відстрочку від мобілізації, Вася і Бася тут же вирішили стати артистами. Але щоб їх взяли у циркачі, вирішили трішки потренуватися на дверях.

Коти наводять безлад в оселі

Хотіли тишком-нишком поласувати тортиком? Нічого не вийде! Проігнорувати Бегемота не вдасться! Я першим прийшов на день народження і зацінив якість тортика – так собі.

Коти наводять безлад в оселі

І навіщо мене назвали Попелюшкою? Тепер усі пішли на бал, а я змушена перебирати крупу. Коли вже та Фея прийде і виконає моє заповітне бажання?!

Коти наводять безлад в оселі

На поганий апетит не скаржуся, тож можу забитися – цю відбивну я намну за 3 хвилини. Час пішов…

Коти наводять безлад в оселі

І що б ти без мене робила, Марічка?! Подивись, як вправно я посортував білизну! Рушники до рушників, трусики до трусиків. От тільки не можу визначитися з призначенням цієї пелюшки.

Коти наводять безлад в оселі

Вимагаю змінити моє ім’я з Рудика на Андре Тана. Подивіться, як вправно я заміксував цей непотріб і змайстрував із нічого справжнє котяче вбрання. Хіба ж я не молодець?!

Коти наводять безлад в оселі

Ти, Марушко, мала рацію. Це не червона риба, а щось дуже солодке й несмачне. Такій їжі немає місця на столі. Принесіть щось більш їстівне.

Коти наводять безлад в оселі

Знову Барбос до своєї Маньки побіг, а мені доводиться виконувати його функції – стерегти хазяйське обійстя. Господарю, можеш бути спокійним – жодна мишка не прошмигне.

Коти наводять безлад в оселі

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.