Де в Україні можна зустріти знаменитостей: Віктор Павлік – завсідник усіх парків, а Тіна Кароль – переходів

Щоб побачити живу зірку, українці зазвичай купують білет на концерт. Та побачити Віктора Павліка чи Тіну Кароль можна й посеред Києва. Головне – уважно роззиратися по боках.

Тіна Кароль

Знаменитість час від часу спускається у підземний перехід і шалено радіє, коли побачить щось цікавеньке. Днями співачка спустилася у перехід на станції метро Кловська. Тіні так сподобалися плитки в переході між двома станціями, що співачка не змогла пройти мимо.

Віктор Павлік та Тіна Кароль показали улюблені місця в Києві

Тіна наробила купу світлин біля аутентичної мозаїки з українськими візерунками. Знаменитість просто не могла пройти мимо подібної високохудожньої роботи майстрів. Зірка виклала фото у Фейсбук і похвалилася:

“Єдиний такий у світі. Дуже атмосферний”.

Сама Тіна цього дня не вбралася у вишиванку, а обрала лук із синіми джинсами, білою футболкою та бежевою курткою. Але пройти мимо мозаїки-вишиванки спокійно не змогла.

Віктор Павлік

Молода дружина музиканта Катя Репяхова, можливо б і не дізналася, що благовірний вештається київськими парками. Та й не заради свіжого повітря, а щоб послухати, як молоденькі дівчата співають його хіти.

Віктор Павлік та Тіна Кароль показали улюблені місця в Києві

Саме так розцінила прихильниця блогерки спілкування відомого Шикидима з вуличними музиками. Звісно, Катя у подібне не повірила та стала підколювати чоловіка, що заводить собі такі дивні знайомства.

Можливо, колись і сама Катя опинилася з числа шанувальниць артиста у категорії чергової дружини. Репяхова вірить у свою особливість і відкидає думку, що Віктор познайомиться на свіжому повітрі з іншою фанаткою. Її попередниця теж була занадто самовпевненою, а Павлік змінив її на більш молодшу.

Нові статті

Схожі статті

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?

Місячний календар городника на травень 2024: коли у відкритий ґрунт посадити кабачки, щоб врожай був гарним

Кабачки — овоч не примхливий. Тому вони дають гарний врожай навіть тоді, коли за ними майже не доглядають. "Один факт" назве найкращі дні для посіву кабачків.