Золота оренда: в Києві здають 5-кімнатну квартиру за 590 тисяч грн на місяць: як виглядає розкішний інтерʼϵр

Агентство нерухомості в Киϵві показало "золоту" 5-кімнатну квартиру, яку господарі здають в оренду. Вартість одного місяця проживання в ній становить ні багато ні мало: 590 тисяч гривень на місяць.

Оренда квартири в українській столиці зараз актуальна для багатьох громадян. Хтось їде в Київ на заробітки, для когось це місто — шанс почати нове життя, виїхавши з окупованих або прифронтових територій України.

Вартість оренди житла в Киϵві коливаϵться у широкому діапазоні. Тут можна зняти й невеличку однокімнатну квартиру за 5000 тисяч гривень або ж, за наявності коштів — обрати більш престижний варіант.

Оренда квартири за 590 тисяч гривень на місяць в Киϵві
Оренда квартири за 590 тисяч гривень на місяць в Киϵві

Наприклад, одне з агентств нерухомості в місті Киϵві пропонуϵ до уваги потенційних орендарів квартиру, наповнену справжніми витворами мистецтва та розкішним видом на монумент “Батьківщина-мати”. Коштуϵ вся ця розкіш 590 тисяч гривень на місяць.

Квартира для оренди, про яку йдеться мова в оголошенні агентства нерухомості – знаходиться в Печерському районі столиці, на вулиці Микільсько-Хутірській (раніше вона носила імʼя радянського селекціонера Івана Мічуріна).

Вітальня в квартирі Киϵва для оренди за 590 тисяч гривень
Вітальня в квартирі Киϵва для оренди за 590 тисяч гривень

Квартира на Печерську являϵ собою 5-поверхові апартаменти, загальна площа яких складаϵ 350 м2. В ній реалізовано авторський дизайн в стилі ренесанс. Обробка в кімнатах виконана з найдорожчих та натуральних матеріалів: дубу, золота і мармуру.

Особливо в цій квартирі приваблюϵ вітальня. В ній володарі встановили інсталяцію з різьбленими бивнями слона, дивани з оздобленням з натуральної шкіри. Стіни вітальні прикрашені антикваріатом XVII-XIX століть і картинами. По всій кімнаті розставлені статуї, а на підлозі лежать перські килими.

Обʼϵкти мистецтва в квартирі Киϵва
Обʼϵкти мистецтва в квартирі Киϵва

З вікон і балконів в цій розкішній квартирі можна помилуватися не тільки величним монументом “Батьківщини-матері”, але й мальовничими панорамами Дніпра. Квартира розташована на території клубного будинку, мешканці якого можуть скористатись послугами сауни, басейну, скупатись в холодній купелі.

Спальня в квартирі за 590 тисяч гривень на місяць
Спальня в квартирі за 590 тисяч гривень на місяць

Острівець для справжніх господинь в квартирі за 590 тисяч гривень на місяць — теж ϵ. Це — кухня. Вона обладнана професійною італійською технікою.

Кухня в квартирі за 590 тисяч гривень міста Киϵва
Кухня в квартирі за 590 тисяч гривень міста Киϵва

Ще в квартирі ϵ декілька санвузлів і вбиралень та просторий коридор. Для комфортного відпочинку облаштовані майстер-спальні. Щомісячна вартість оренди складаϵ 15 тисяч доларів, що в гривневому еквіваленті становить приблизно 590 тисяч гривень. У цю вартість включено паркінг.

Інтерʼϵр в квартирі за 590 тисяч гривень
Інтерʼϵр в квартирі за 590 тисяч гривень

Будинок, в якому розташована дорогоцінна квартира — знаходиться під цілодобовою охороною.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?