Золота оренда: в Києві здають 5-кімнатну квартиру за 590 тисяч грн на місяць: як виглядає розкішний інтерʼϵр

Агентство нерухомості в Киϵві показало "золоту" 5-кімнатну квартиру, яку господарі здають в оренду. Вартість одного місяця проживання в ній становить ні багато ні мало: 590 тисяч гривень на місяць.

Оренда квартири в українській столиці зараз актуальна для багатьох громадян. Хтось їде в Київ на заробітки, для когось це місто — шанс почати нове життя, виїхавши з окупованих або прифронтових територій України.

Вартість оренди житла в Киϵві коливаϵться у широкому діапазоні. Тут можна зняти й невеличку однокімнатну квартиру за 5000 тисяч гривень або ж, за наявності коштів — обрати більш престижний варіант.

Оренда квартири за 590 тисяч гривень на місяць в Киϵві
Оренда квартири за 590 тисяч гривень на місяць в Киϵві

Наприклад, одне з агентств нерухомості в місті Киϵві пропонуϵ до уваги потенційних орендарів квартиру, наповнену справжніми витворами мистецтва та розкішним видом на монумент “Батьківщина-мати”. Коштуϵ вся ця розкіш 590 тисяч гривень на місяць.

Квартира для оренди, про яку йдеться мова в оголошенні агентства нерухомості – знаходиться в Печерському районі столиці, на вулиці Микільсько-Хутірській (раніше вона носила імʼя радянського селекціонера Івана Мічуріна).

Вітальня в квартирі Киϵва для оренди за 590 тисяч гривень
Вітальня в квартирі Киϵва для оренди за 590 тисяч гривень

Квартира на Печерську являϵ собою 5-поверхові апартаменти, загальна площа яких складаϵ 350 м2. В ній реалізовано авторський дизайн в стилі ренесанс. Обробка в кімнатах виконана з найдорожчих та натуральних матеріалів: дубу, золота і мармуру.

Особливо в цій квартирі приваблюϵ вітальня. В ній володарі встановили інсталяцію з різьбленими бивнями слона, дивани з оздобленням з натуральної шкіри. Стіни вітальні прикрашені антикваріатом XVII-XIX століть і картинами. По всій кімнаті розставлені статуї, а на підлозі лежать перські килими.

Обʼϵкти мистецтва в квартирі Киϵва
Обʼϵкти мистецтва в квартирі Киϵва

З вікон і балконів в цій розкішній квартирі можна помилуватися не тільки величним монументом “Батьківщини-матері”, але й мальовничими панорамами Дніпра. Квартира розташована на території клубного будинку, мешканці якого можуть скористатись послугами сауни, басейну, скупатись в холодній купелі.

Спальня в квартирі за 590 тисяч гривень на місяць
Спальня в квартирі за 590 тисяч гривень на місяць

Острівець для справжніх господинь в квартирі за 590 тисяч гривень на місяць — теж ϵ. Це — кухня. Вона обладнана професійною італійською технікою.

Кухня в квартирі за 590 тисяч гривень міста Киϵва
Кухня в квартирі за 590 тисяч гривень міста Киϵва

Ще в квартирі ϵ декілька санвузлів і вбиралень та просторий коридор. Для комфортного відпочинку облаштовані майстер-спальні. Щомісячна вартість оренди складаϵ 15 тисяч доларів, що в гривневому еквіваленті становить приблизно 590 тисяч гривень. У цю вартість включено паркінг.

Інтерʼϵр в квартирі за 590 тисяч гривень
Інтерʼϵр в квартирі за 590 тисяч гривень

Будинок, в якому розташована дорогоцінна квартира — знаходиться під цілодобовою охороною.

Нові статті

Схожі статті

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.