Що віщує “божа корівка”, яка залетіла в квартиру і скільки точок має бути “на удачу”: народні прикмети

Божа корівка — жучок, із яким повʼязано багато прикмет. Дізнайтеся, що на своїх крильцях несе в оселю божа корівка, і скільки в неї повинно бути цяток, щоб привернути удачу.

Сонечко або божа корівка – маленький жучок з червоними або жовтими крильцями, на яких помітні чорні цятки. Про зустріч з маленькою комашкою існує декілька цікавих прикмет.

Божа корівка залетіла в квартиру

Якщо божа корівка опинилася всередині оселі — це гарна прикмета. Вона віщує скору появу малюка в родині. Поява сонечка в оселі, де постійно відбуваються сварки — виправить становище та поверне в дім гармонію, щастя і взаєморозуміння.

Божі корівки забирають на себе усю негативну енергетику з приміщення. Самотнім дівчатам божі корівки віщують скоре весілля. Незабаром після зустрічі із жучком вони зустрінуть коханого чоловіка та підуть із ним під вінець. Шлюб буде щасливим та тривалим.

Народні прикмети про божу корівку в будинку залежать і від того, в яку пору року жучок залітає в приміщення.

  • божа корівка в оселі навесні або влітку гарантує великий фінансовий прибуток;
    поява божих корівок в кімнаті восени — до народження дітей;
  • в холодну пору року поява яскраво-червоного жучка в будинку – до щасливих змін в долі мешканців оселі.

Кількість цяток на спинці жучка

Особливу увагу під час зустрічі з божою корівкою варто звернути на кількість цяток на крильцях комахи. В давнину вважали, що 7 цяток на спинці божої корівки — це до неймовірної удачі та щастя.

Дві цятки на спинці жучка свідчать про те, що він ще дуже молодий. Він прилітає до одиноких та самотніх людей, щоб повідомити – дуже скоро вони віднайдуть свою пару.

Якщо божа корівка з чотирма чорними цяточками на крильцях прилітає до оселі подружньої пари, то це особливий знак. Закохані будуть багатодітними батьками і в них народиться троє, четверо або ж ще більше дітей.

Пʼять цяточок на спинці божої посланниці — до великої вдачі. Пʼятірка в нумерології взагалі вважається найщасливішою цифрою. Після зустрічі з таким жучком в житті людини почнеться біла смуга.

Забарвлення крилець

Деякі народні прикмети повʼязані із забарвленням крилець жучка. Поява класичного червоного сонечка із чорними цятками свідчить про наближення моменту, який змусить посміхнутися та навіть розсміятися. Раптова поява такої комашки — до дрібної та щасливої події.

Чорна божа корівка із червоними цятками — до неприємностей. Вищі сили радять бути уважнішими і бути обережними.

Жовта божа корівка - це до щастя
Жовта божа корівка – це до щастя

Жовті божі корівки — до щастя в оселі. Невдовзі після побачення з цим жучком у вашому житті відбудуться зміни в кращу сторону.

Сонечко з червоно-коричневим панцирем, вкритим білими цятками — це до важливих новин.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Вам потрібно лише 3 простих інгредієнти: як приготувати паштет з сала, цибулі та моркви – дешево й смачно

Смачнюща закуска буде подана до вашого столу за кілька хвилин: рецепт приготування паштету з цибулі, моркви та сала - смачніше не спробуєте ніде.

Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.

Це займе лише 10 хвилин вашого часу: як приготувати часникові стрілки – супер смачно та швидко. Рецепт

Ви витратите мінімум часу та отримаєте смачну закуску на стіл для ваших гостей: як приготувати часникові стрілки та що для цього потрібно. Покроковий рецепт.