ТОП-5 альтернатив “EcoFlow”: як пережити відключення світла не за всі гроші світу з мінімальними витратами

Щоденні відключення світла змушують пересічного українця шукати альтернативні джерела живлення. Станція "EcoFlow" вартістю майже 50 тисяч гривень по карману не усім, але в неї є бюджетні аналоги.

Портативна зарядна електростанція стане незамінним приладом в кожній оселі. Завдяки цьому пристрою вам вдасться пережити без проблем навіть тривалі вимкнення світла. Від такої станції можна підзарядити ноутбук, смартфон, подивитись телевізор та підживити іншу побутову техніку.

Втім є один неприємний нюанс. Ефективна зарядна електростанція коштує дорого. Наприклад, популярну модель “EcoFlow” в українських торгівельних мережах можна придбати за майже 50 тисяч гривень. Вартість деяких моделей сягає й набагато більше: 73 чи навіть 150 тисяч гривень.

Бюджетні альтернативи зарядній станції EcoFlow
Бюджетні альтернативи зарядній станції EcoFlow

І хоча “EcoFlow” відрізняється надійністю та потужністю – така зарядна станція буде по кишені не кожному. Що робити людям, в який бюджет не дозволяє придбати зарядну електростанцію популярного виробника? В такому випадку варто звернути увагу на дешеві аналоги, які по якості нічим не поступаються “EcoFlow”. “Один Факт” наводить їх перелік нижче.

Jackery

Прості у використанні і компактні електростанції Jackery – чудова альтернатива моделям “EcoFlow”. Їх головні переваги: висока потужність, ідеальна сумісність навіть з чутливою побутовою технікою, можливість підзарядки від автомобільного прикурювача або сонячних панелей.

В пристрої передбачене паралельне заряджання. Акумулятор станції та гаджети можна заряджати одночасно.

В продажу є зарядні станції із із вбудованим ліхтариком та з різною номінальною потужністю (1000 Вт, 1800 Вт, 2000 Вт). В більшості моделей цього пристрою акумулятор розрахований на 4 тисячі циклів.

MUST (Weekender)

Портативні зарядні станції від бренду MUST відрізняються високою якістю. Їх можна використовувати під час відпочинку на природі, на дачі і в будівництві. Будь-де, де немає доступу до стаціонарної електричної мережі — ця модель недорогої зарядної станції стане у нагоді.

Яку зарядну станцію купити замість EcoFlow, щоб вийшло недорого
Яку зарядну станцію купити замість EcoFlow, щоб вийшло недорого

Пристрій виготовляють в Китаї. Він розрахований на 1000 циклів зарядки та розрядки. Станція має компактний розмір і дуже легка у транспортуванні.

Zipper

Бюджетна зарядна електростанція від австрійського бренду “Zipper” має компактний корпус і зручну ручку для переноски. Завдяки невеликій вазі цю модель можна взяти із собою на дачу, природу чи в офіс, де постійно спостерігаються перебої з електричним живленням.

Прилад пристосований для заряджання відразу декількох гаджетів. Саму ж станцію можна заряджати від автомобільного акумулятора чи фотоелементів.

LogicPower

“LogicPower” — функціональний і недорогий пристрій українського виробництва. В наявності є моделі з різною вагою та компактним розміром.

Таку станцію можна взяти із собою на відпочинок чи в будь-яке інше місце, де є потреба у джерелі живлення. Пристрій має декілька розʼємів, тому через нього можна заряджати відразу декілька гаджетів.

Рівень заряду самої станції можна побачити на кольоровому дисплеї. Заряджати станцію можна від автомобільного акумулятора, розетки чи фірмових сонячних панелей.

Bresser

Німецький виробник “Bresser” пропонує до уваги споживачів недорогі зарядні станції. Ці пристрої є чудовим аналогом популярних брендів типу EcoFlow. Серед переваг моделі: декілька розʼємів для зарядки гаджетів, можливість заряджати акумулятор станції від автомобільного прикурювача або сонячних панелей.

Виробник зарядних станцій пропонує також сонячні панелі різної потужності — для створення повністю автономного джерела живлення.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.