Бабка залетіла в кімнату – про що говорить прикмета і до чого готуватись мешканцям? Зверніть увагу на колір

Бабка або "стрекоза" залітає в оселю не просто так. Забобонні люди кажуть – ця комаха попереджає про зміну погоди у найближчому майбутньому. Дізнайтесь, які ще існують прикмети, повʼязані із нею.

Бабка (саме так на українську мову перекладається “стрекоза”) – давня комаха зі своєю історією. Наприклад, в Японії її вважають символом відваги та мужності і дуже поважають. Японці радіють, коли бабка залітає до них в оселю. Адже вона на своїх крильцях несе велику удачу.

Бабки — дуже чутливі до зміни погоди та клімату. Тому за їхньою поведінкою можна дізнатись, яка погода встановиться на вулиці у найближчому майбутньому.

Якщо до вашої оселі залетіла бабка – нічого поганого точно очікувати не варто. Поява цієї комахи в кімнаті віщує скору приємну зустріч. До вас невдовзі завітають дорогі гості.

Якщо бабка побула в будинку зовсім недовго і швидко вилетіла через віконце — чекайте гостей незабаром. Комаха, що всілась в кімнаті на меблі, книжкову полицю чи інші предмети — ніби натякає володарям оселі, що гості до них прибудуть нескоро.

Бабка, що кружляє навколо вас, каже про навʼязливу поведінку з боку оточуючих людей. Але відмахуватись від комахи не слід, бо в народі вважають, що її зіткнення з тілом призведе до погіршення самопочуття людини.

Прикмети про бабку в оселі
Прикмети про бабку в оселі

Якщо в оселі, куди залетіла бабка — живе подружжя і їх стосунки вже не такі палкі, як раніше, то комашка віщує скоре налагодження стосунків та відновлення родинної гармонії.

Бабка на відміну від комарів або мух — нечасто залітає до людської оселі. І якщо це сталося — відразу лякатись і чекати чогось поганого не варто. Адже ця літня красуня зазвичай приносить із собою багато щастя. Загальне тлумачення про бабку в кімнаті квартири або ж будинку каже, що до володаря невдовзі завітає величезна вдача.

Бабки зеленого або синього кольору приносять на своїх крилах щастя. Щоб не позбутись вдачі — комашку не варто лякати і, тим паче – виганяти. Інакше вас чекатиме тривалий період невдач.

Закривати бабку в кімнаті не можна. Бо вона може загинути, а мертва крилатка – це завжди вісниця біди. Краще відкрити усі двері та вікна і дочекатись, поки комаха відлетить самостійно.

Якщо бабка намагається всістись вам на руку або плече – можете сміливо загадувати бажання. Потім обережно візьміть її до рук, віднесіть до вікна та випустіть.

Під час зустрічі із бабкою у власній оселі зверніть увагу на те, якого вона кольору. Якщо сині та зелені комахи символізують щастя, то червоні або ж чорні — віщують невдачі та нещастя.

Комаха, що із силою бʼється у вікно із середини будинку – буде вісником скорої смерті. Невдовзі в будинку хтось помре.

Що віщує поява в кімнаті бабки синього, червоного, зеленого кольору
Що віщує поява в кімнаті бабки синього, червоного, зеленого кольору

Запобігти біді можливо. Відвідайте церкву та помоліться про померлих. Адже в давнину бабку вважали комахою, в тілі якої оселилася душа предків. Через неї вона спостерігає за живими родичами.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.

Прожили разом вже 29 років, але діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Лижичко

51-річна українська співачка Руслана Лижичко давно живе в щасливому шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. "Один Факт" розповість, як розпочиналась і розвивалась їх історія кохання.

Мартиновська відправила 8-річну доньку за кордон, але не до батька: де зараз спадкоємиця судді МастерШеф?

Суддя з кулінарної програми "МастерШеф" Ольга Мартиновська відправила 8-річну доньку Віру за кордон. Однак, поїхала дівчинка зовсім не до рідного батька Івана Кобця, який мешкає у Франції.

Економимо електроенергію правильно: які прилади вимкнути з розеток, щоб зайвих кіловатів не накрутити

Українці в умовах подорожчання електроенергії і постійних відключень світла намагаються віднайти спосіб зекономити. Наступні поради щодо правильного використання електроприладів стануть їм у нагоді.