“Увага! Туристи відпочивають”: 10 літніх фото, які піднімуть вам настрій – хто впізнав себе?

Літо – чудова можливість не тільки гарно відпочити біля води та на пляжі. Тепла погода створює простір для креативу і гумористичних світлин для родинного альбому. Дивіться добірку фото з пляжів/

Літо – найкращий час для фотосесії на пляжі або біля моря. Хтось фотографує себе просто лежачи на пісочку. Інші ж відпочивальники використовують креатив і помічають деталі, які роблять звичайний день на пляжі незабутнім. “Один Факт” підготував добірку літніх фото, які точно вас здивують.

Фото № 1. Коли на вулиці спека – охолодитись у солоному морі бажають не тільки люди, але й тюлені.


Фото № 2. Ця коротенька історія про те, що літо – не тільки для людей. Котикам теж знаходиться місце на пляжній ковдрі. А світлини, зроблені під час відпочинку чотирилапих друзів – точно стануть родзинкою у фотоальбомі господарів.


Фото № 3. Що може бути краще, аніж відпочинок на пляжі з комфортом? Споглядаючи це фото, можна подумати, що група відпочивальників прибула на пляж разом із домашніми меблями… насправді ж все, що ви бачите – це творіння рук людських… із піску. Стіл, імпровізована підлога та диван зроблені із любовʼю і стали справжньою прикрасою морського узбережжя.


Фото № 4. Як вам такий відвідувач пляжу? Схоже, цей верблюд дуже любить позувати перед камерами і дражнити фотографів своєю модельною зовнішністю.


Фото № 5. На цій світлині прекрасно все: і струнка дівчина на пляжному пісочку, і дресирований тюлень, який повністю повторює руки красуні своїм крильцем.

Фото № 6. А ось ще одне фото зі сплячою красунею та тюленем. Вони лежать на пляжі, немов близнюки — повністю повторюючи рухи один одного.


Фото № 8. Поробки з пляжного піску виходять на геть інший рівень. На цей раз невідомий митець створив команду дівчат у пляжних купальниках, що лежать на пляжі і спостерігають за легкими морськими хвилями.


Фото № 9. Цей Дідусь в червоному плащ-пальто, схоже – прибув на літній пляж з майбутнього. І дуже здвивувався, що замість снігу для його новорічних санчат – навколо одні лише морські камінці.


Фото № 10. Коли влітку хочеться зимової прохолоди – снігову бабу можна і з піску зліпити.

Нові статті

Схожі статті

У магазині такого точно не купите: як приготувати вівсяний кекс із ягодами за 20 хвилин. Час пішов!

Настала осінь, холодні вечори, і це ідеальний час для того, щоб приготувати смачну та ароматну випічку - рецепт пухкого вівсяного кексу з ягодами.

Знайомство на роботі і пропозиція через 1.5 місяці: Христина Решетнік пригадала, як дружиною стала

Дружина ведучого телешоу "Холостяк" Григорія Решетніка пригадала той час, коли ще не була заміжня. Блогерка та багатодітна мама розповіла, якою була пропозиція руки та серця від коханого Григорія.

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.