“Увага! Туристи відпочивають”: 10 літніх фото, які піднімуть вам настрій – хто впізнав себе?

Літо – чудова можливість не тільки гарно відпочити біля води та на пляжі. Тепла погода створює простір для креативу і гумористичних світлин для родинного альбому. Дивіться добірку фото з пляжів/

Літо – найкращий час для фотосесії на пляжі або біля моря. Хтось фотографує себе просто лежачи на пісочку. Інші ж відпочивальники використовують креатив і помічають деталі, які роблять звичайний день на пляжі незабутнім. “Один Факт” підготував добірку літніх фото, які точно вас здивують.

Фото № 1. Коли на вулиці спека – охолодитись у солоному морі бажають не тільки люди, але й тюлені.


Фото № 2. Ця коротенька історія про те, що літо – не тільки для людей. Котикам теж знаходиться місце на пляжній ковдрі. А світлини, зроблені під час відпочинку чотирилапих друзів – точно стануть родзинкою у фотоальбомі господарів.


Фото № 3. Що може бути краще, аніж відпочинок на пляжі з комфортом? Споглядаючи це фото, можна подумати, що група відпочивальників прибула на пляж разом із домашніми меблями… насправді ж все, що ви бачите – це творіння рук людських… із піску. Стіл, імпровізована підлога та диван зроблені із любовʼю і стали справжньою прикрасою морського узбережжя.


Фото № 4. Як вам такий відвідувач пляжу? Схоже, цей верблюд дуже любить позувати перед камерами і дражнити фотографів своєю модельною зовнішністю.


Фото № 5. На цій світлині прекрасно все: і струнка дівчина на пляжному пісочку, і дресирований тюлень, який повністю повторює руки красуні своїм крильцем.

Фото № 6. А ось ще одне фото зі сплячою красунею та тюленем. Вони лежать на пляжі, немов близнюки — повністю повторюючи рухи один одного.


Фото № 8. Поробки з пляжного піску виходять на геть інший рівень. На цей раз невідомий митець створив команду дівчат у пляжних купальниках, що лежать на пляжі і спостерігають за легкими морськими хвилями.


Фото № 9. Цей Дідусь в червоному плащ-пальто, схоже – прибув на літній пляж з майбутнього. І дуже здвивувався, що замість снігу для його новорічних санчат – навколо одні лише морські камінці.


Фото № 10. Коли влітку хочеться зимової прохолоди – снігову бабу можна і з піску зліпити.

Нові статті

Схожі статті

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.