Літні мандрівки економ-класу: де відпочити в Україні і за кордоном – дешеві та красиві курорти літа 2024

Літо у розпалі, а це значить, час вирушати у подорож! Не обов'язково витрачати цілий статок, щоб отримати заряд позитиву. Ми підготували добірку бюджетних курортів, які підкорять ваше серце в липні.

Середина літа – пік пляжного сезону, коли багато хто мріє про сонце, море та незабутні враження. Але куди ж поїхати, щоб не розчаруватися? Ось декілька популярних напрямків, які пропонують чудові умови для пляжного відпочинку в липні:

Шацькі озера

Тут, серед соснових лісів та кришталево чистих озер, ви знайдете все, що шукає душа: чисте повітря, завдяки сосновим лісам, які оточують озера, мальовничі пейзажі, озера, які вкриті лататтям, соснові ліси, зелені пагорби – все це створює незабутню красу, яка зачаровує з першого погляду. Спокій та тиша, тут немає метушні мегаполісів, лише тихий плескіт води, спів птахів та шепіт вітру в соснових кронах. Різноманіття розваг, адже тут можна плави на байдарках, кататись на катерах та екскурсії до місцевих пам’яток.

Дешеві та красиві курорти літа 2024
Дешеві та красиві курорти літа 2024

Світязь

Безперечно є найвідомішим та найпривабливішим для туристів, серед 24 озер, що складають Шацькі озера. Його мальовничі краєвиди, чиста вода та розвинена інфраструктура роблять його ідеальним місцем для відпочинку. Чим же так приваблює Світязь ?

Краса природи: Озеро оточене сосновими лісами, що створюють незабутню атмосферу. Блакитна гладь води, вкрита лататтям, та зелені пагорби, що сягають горизонту, чарують з першого погляду.

Дешеві та красиві курорти літа 2024
Дешеві та красиві курорти літа 2024

Болгарія

Сонячний Берег: Це один з найсучасніших курортів Болгарії, який пропонує безліч розваг, як для дорослих, так і для дітей. Тут ви знайдете аквапарки, нічні клуби, ресторани, магазини та багато іншого. Також гарною альтернативою будутьЗолоті Піски: Цей курорт відомий своїми золотими піщаними пляжами та бурхливим нічним життям. Тут ви знайдете безліч барів, клубів та дискотек, де можна танцювати до ранку.

Дешеві та красиві курорти літа 2024
Дешеві та красиві курорти літа 2024

Албанія

Ця країна все ще не така популярна серед туристів, як Болгарія чи інші відомі курорти, але вона швидко стає одним із найпопулярніших бюджетних напрямків у Європі. Албанія пропонує красиві пляжі, багату історію та смачну їжу. Деякі з найпопулярніших курортів Албанії – це Дуррес, Вльора та Саранда.

Дешеві та красиві курорти літа 2024
Дешеві та красиві курорти літа 2024

Відкрийте для себе безліч чудових пляжних напрямків у липні! Цей світ багатий на чудові місця для пляжного відпочинку із родиною та друзями, і липень – ідеальний час, щоб дослідити їх із задоволенням.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.