А ваш улюбленець потрапив до списку? Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни

Існує безліч порід котиків і всі з них мають власний характер та відповідну поведінку, але серед них є пухнастими, які неодмінно слухати свого господаря: Топ -5 порід найрозумніших кішок, яку обрати?

Існують породи котів які відрізняються від інших своїм високим рівнем інтелекту, Вони легше піддаються дресуванню та навчанню, і чудово підійдуть для людей хто має вдосталь часу та вагається, щодо породи домашнього пухнастика.

Сіамський кіт

Одна з дуже розповсюджених порід котів. Це дуже древня порода і популярні вони по всьому світу, але їх батьківщиною є Південно-Східна Азія. Це надзвичайно красиві котики, представники яких, зазвичай мають яскраво блакитний колір очей, а їхнє хутро характеризується темними  плямками на морді та кінцівках.

Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни
Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни

Це дуже хитрі звірята і звичайно вони цим користуються, коли бавляться зі своїми господарями. Також вони дуже соціалізовані та активні й завжди будуть поряд зі своїм обранцем. Сіамські кішки досить голосні, а своїм нявканням вони спілкуються із людьми.

Мейн-кун

Це також давня порода котиків, яку вивели у Північній Америці. Вони справжні пухнастики та мають досить значні габарити в порівнянні з іншими котами, а їх вага може досягати 12 кілограмів, а деяких випадках навіть більше.

 Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни
Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни

Авжеж найбільшим у світі котом є мейн-кун, що підтверджує розміри цих велетнів. Ці котики також дуже піддатливі до дресування, проте іноді бувають не слухняні, як і багато інших порід.

Бенгальська кішка

Також, часто називають леопардовий кіт або дикий кіт, це пов’язано із забарвленням, хутро якого має леопардовий малюнок. Ці коти дуже прив’язуються до свого господаря і люблять проводити з ним час, тому цей пухнастик не зможе довго всидіти на місці. Ці котики мають високу схильність до дресування та легко вивчають різні команди.

Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни
Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни

Сфінкс

Усі представники “лисих” котів не залишаються довго без уваги завдяки своїй неординарній зовнішності. Це дуже розумні кішки, які також будуть вдало виконувати різноманітні команди. Зовнішність цих звірят, не лише цікава, а й досить “зручна”, адже ці коти не мають шерсті та не будуть залишати за собою ворсинок. Також вони відрізняються виразними великими очима та не маленькими вухами.

 Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни
Названі 5 найрозумніших порід кішок – чотирилапі Ейнштейни

Орієнтальна кішка

Ці котики мають досить незвичну зовнішність. У них дещо змінена форма голови та великі широкі вуха, їх очі теж більші за розміром ніж у стандартних котів, а їх кінцівки та загалом тіло, досить довгі та худорляві. Це є особливістю цієї породи. Ці коти дуже граціозні й надзвичайно розумні їх також можна навчити виконувати кілька команд. Орієнтали, однолюби вони обирають когось одного і дарують цій людині усю свою любов.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.