Потрапив в кадр, гуляючи лісом: вовк з Чорнобильського заповіднику став героєм соцмереж. Справжній красень!

Чорнобильский біосферний заповідник – місце, де можна слідкувати за життям звірів в умовах дикої природи. На території закладу розташовано багато камер і в них іноді потрапляють цікаві персонажі.

Співробітники Чорнобильского біосферного заповіднику поділились кумедною світлиною із тамтешнім вовком. Сіренький вийшов прогулятись лісом та… потрапив у фотопастку. Здається, цей мешканець Чорнобильского лісу про щось глибоко замислився, споглядаючи в нічне небо.

Звісно, вираз вовчого обличчя може приховувати в собі лише тваринні інстинкти. В погляді цього вовка з Чорнобильського лісу помітна і увага, і очікування трофею, і деяка настороженість. Втім, тут слід враховувати і те, що у вовків – доволі розвинений інтелект.
Ці створіння досить розумні. Вони можуть відчувати прихильність до людини, любов до своїх співбратів. Тому виключати той факт, що вовк замислився про щось високодуховне та космічне, милуючись зірками у нічному небі.

Вовк з Чорнобильского заповіднику потрапив у фотопастку
Вовк з Чорнобильского заповіднику потрапив у фотопастку

Чорнобильський біосферний заповідник розташований у Київській області. Зараз він закритий для відвідувачів через військові дії. Втім, незважаючи на усі події – природа тут залишилась вільною. І подорож вовка місцевим лісом – тому підтвердження.

Територія заповіднику після Чорнобильської аварії залишилась непридатною для проживання. Проте після декількох десятиліть, що минули з моменту техногенної катастрофи – територія заповіднику переливається усіма фарбами та відтінками справжнього життя.

Природа в заповіднику Чорнобиля давно відновилась і тут мешкають сотні рідкісних представників місцевої флори та фауни. Чудово почувають себе посеред Чорнобильської області та лісів коні Пржевальського, різноманітні копитні тварини, рисі, вовки. Іноді тут можна побачити через камери навіть бурого ведмедя.

В Чорнобильському заповіднику облаштовано 8 маршрутів безпечними стежками. Проте зараз вони не використовуються. Хіба що вовк пройде ними або рись пробіжить, зазирнувши в одну з фотопасток.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.