Торт-хінкалі: у Дніпрі відомий кондитер здивував смачним шедевром з імітацією грузинської страви – фото

В Україні багато талановитих і креативних людей. Наприклад, відомий майстер-кондитер Дмитро Никифоренко з міста Дніпра створює справжні шедеври. Його торти унікальні і точно варті уваги.

Дмитро Никифоренко з Дніпра – талановитий чоловік, який точно знає, чим здивувати поціновувачів солоденького. Кожен кондитерський виріб, створений його руками – стає справжнім шедевром, який і їсти іноді шкода.

Яких тільки тортів не знайдеш в кондитерському портфоліо Дмитра Никифоренка. Зокрема, він полюбляє робити торти-імітації. Наприклад, багато тижнів тому соцмережами розповсюдилась світлина, на якій зображена… каструля з борщем, що стоїть на деревʼяній обробній дошці. Поряд з нею лежить апетитний свіжий хліб із румʼяною скоринкою, головка часнику та пірʼячко зеленої цибулі. Здавалося б – що може бути дивного в цьому фото? Та насправді дивного багато, адже “борщ в каструльці” виявився… тортом-імітацією від дніпровчанина Дмитра Никифоренка.

Торт Каструля борщу. Фото: особиста сторінка кондитера Дмитра Никифоренка (Instagram)
Торт Каструля борщу. Фото: особиста сторінка кондитера Дмитра Никифоренка (Instagram)

Минулі вихідні автор унікальних тортів-імітацій присвятив створенню чергового шедевру. На цей раз пан Дмитро виготовив торт у вигляді популярної грузинської страви. На особистій сторінці кондитера у Facebook зʼявилося фото готового торту. Слід зазначити, що солодкий виріб й насправді неймовірно схожий на велетенський хінкалі.

Торт Хінкалі. Фото: особиста сторінка кондитера Дмитра Никифоренка (Instagram)
Торт Хінкалі. Фото: особиста сторінка кондитера Дмитра Никифоренка (Instagram)

Майстер-кондитер повідомив, що вага тортику становить 2.5 кг. Для його створення Дмитро використав бананово-апельсиновий курд, шоколадний крем-тірамісу, конфі з манго та шоколадний бісквіт.

В соцмережі Instagram Дмитро Никифоренко називає себе майстром, що створює ексклюзивні торти 3D, а також – кондитерські шедеври для дітей. Наприклад, крайній торт в мікроблозі дніпровського кондитера – це солодкий шедевр “Барбі”, створений в подарунок для 5-річної принцеси-іменинниці. Вага рожевого та неймовірно смачного “красеня”: 4 кг.

Торт Барбі. Фото: особиста сторінка кондитера Дмитра Никифоренка (Instagram)
Торт Барбі. Фото: особиста сторінка кондитера Дмитра Никифоренка (Instagram)

Він створений з полуничного конфі, крему Чіз та ніжних медових коржів. В якості декору використані карамель та цукровий папір.

Нові статті

Схожі статті

“Немає бажання”: 50-річна обраниця Фагота зізналась, чому не збирається заміж через 15 років стосунків

15 років живуть разом і виховують сина, але в шлюб так і не вступили - дружина Фагота Ольга Навроцька вперше зізналась, коли вони планують одружитись.

Пристрасті на паркеті: що об’єднує Наталію Могилевську та Лілію Кудлай? Бурхливе особисте життя Влада Ями

Влад Яма — один із найвідоміших українських танцюристів, який здобув популярність завдяки участі у шоу "Танці з зірками", проте за лаштунками його особисте життя було оповите чутками і спекуляціями.

Захоплений музикою з дитинства і обрав шлях батька: що відомо про 47-річного Назарія Яремчука-молодшого

Співак Назарій Яремчук-молодший – один з двох синів популярного виконавця Назарія Яремчука та зведений брат Марії Яремчук. Розповідаємо, чим він зараз займається і де знаходиться.

“Маю 2 тисячі доларів”: 67-річна Світлана Білоножко розсекретила свій заробіток щомісяця – все сама

Світлана Білоножко вперше розсекретила суму свого заробітку кожного місяця та назвала реальні цифри - звідки у артистки дохід і скільки? Подробиці.