Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.

Квадробіка – сучасний тренд, який стає дедалі популярнішим, особливо серед українських підлітків. Неповнолітні хлопці та дівчата вдягають на обличчя маски, доповнюють свої образи пишними хвостами і в такому вигляді виходять на вулиці, в парки та сквери, щоб привернути увагу суспільства до себе.

Представники молодіжної субкультури називають себе квадроберами та задля створення максимально реалістичного образу вдягають на руки рукавички у формі лап тварин.

Зараз квадробіку вважають не тільки субкультурою, а і різновидом спортивного мистецтва. Характерними для неї є повторювання рухів та звуків, які видають тварини.

Засновником нового молодіжного руху вважають спринтера з Японії Кенічі Іто. Його методика пересування дуже нагадує ту, яку зараз використовують українські квадробери.

Нестандартна методика пересування на чотирьох кінцівках пішла в маси, але спершу нею захопились японські фітнес-тренери.

Хто такі квадробери та звідки пішов цей тренд
Хто такі квадробери та звідки пішов цей тренд

Сучасні квадробери – це переважно підлітки або ж діти. Вони імітують поведінку тварин та під час пересування перестрибують через різноманітні перешкоди і швидко бігають. Такі дії потребують від квадробера максимальної концентрації, балансу та витривалості.

Багато хто з квадроберів розповідає, що подібне заняття допомагає їм долати стрес і самовиражатись, що називається – “без кордонів”.

Представники субкультури обирають собі певну стилізацію. На обличчя зазвичай надягають маски тварин, на руки – рукавички у формі лап. До одягу позаду чіпляють пухнастий хвіст.

Як на нове захоплення українських підлітків відреагували знаменитості?

Субкультура квадробіка стрімко шириться Україною. Багато наших підлітків виходять на вулиці у дивакуватих масках та костюмах. Українські знаменитості не оминули увагою цей тренд и висловили свої думки щодо нього.

Зокрема, співачка Ірина Білик, яка має двох синів – висловила стурбованість щодо нового тренду. Артистка зазначила, що зовсім не розуміє, чому діти імітують тварин. Білик попросила користувачів поділитися думками з приводу квадробіки.

Ірина Білик висловила думку щодо квадроберів
Ірина Білик висловила думку щодо квадроберів

Водночас із цим інша виконавиця, Оля Полякова – висловилась щодо квадроберів більш толерантно. На думку Королеви ночі – діти мають право самовиражатись так, як їм того заманеться. Через такі розваги вони пізнають світ та розвиваються. Тим паче, що квадробіка – нічого кримінального в собі не несе.

А ось до Євгена Клопотенка квадробери прилетіли… прямісінько на балкон. Ресторатор показав, як пернаті сиві голуби всілися на парапет та про щось цікаве почали воркувати.

Квадробери на балконі Євгена Клопотенка
Квадробери на балконі Євгена Клопотенка

Клопотенко намагався і сам поспілкуватись із птахами, яких сам квадроберами і обізвав. Однак відповіді від них не дочекався.

Квадробери на балконі Євгена Клопотенка
Квадробери на балконі Євгена Клопотенка

А що думаєте про квадроберів ви? Діліться думками в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Пономарьов, Полякова, Дзідзьо, Каменських: чому їм пророкували невдачу, і як вони стали зірками?

Пономарьов, Дзідзьо, Тіна Кароль, Оля Полякова, NK: всі вони змогли подолати труднощі, скептицизм і недовіру, довівши, що талант і праця можуть подолати будь-які перешкоди на шляху до мрії.