Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

Маркетологи від Бога заявили про себе в соціальній мережі Facebook. Саме там було опубліковане оригінальне оголошення про продаж чарівного ліжка. Ось як виглядає це оголошення:

Продам “щасливе ліжко”. Завдяки ньому маємо пʼятеро дітей. Особливо підходить тим, хто хоче мати дітей

Цікаво, що автор оголошення не надав інформацію щодо точної вартості ліжечка. За його словами – кінцева ціна буде встановлена, як на звичайному аукціоні. Тобто – хто більше дасть, тому товар і віддадуть.

В оголошенні є світлина, на якій потенціальні покупці можуть детально роздивитися ліжко, яке працює замість лелеки та приносить діточок. Помітно, що його каркас виготовлений із дерева та оформлений в світлих тонах. Спинка виконана в формі арки, а зверху на остові лежить ортопедичний матрац із синьою оббивкою.

Зараз невідомо, чи вдалося знайти покупця на цей чудо-лот. Проте користувачі соціальної мережі відреагували бурхливо на креативне оголошення та залишили під дописом автора-продавця купу кумедних коментарів.

Зокрема, один із дописувачів пожартував, мовляв – на таке ліжечко взагалі страшно лягати. Бо ніби то лежиш на ньому і відчуваєш, як вагітнієш.

Ще один користувач відзначив талант автора оголошення до реклами, написавши наступне:

Автор – маркетолог від Бога

Знайшлися в Мережі й ті, хто запропонував інший варіант заробітку на чудо-ліжечку. Деякі користувачі порадили продавцю… здавати його в оренду. Щоб заробити побільше.
Були серед коментарів й інші, не менш кумедні. Пропонуємо їх до уваги читачів “Одного Факту”.

Щось матрац не по розміру ліжка

Дітороб теж додається в нагрузку?

В мене такого ліжка не було, а пʼятеро дітей є

Ну, розвеселили. Що не комент – то шедевр! Ми, українці – найкращі. Головне, що з гумором.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?