Українка, яка живе з 36 котами й 20 собаками зізналася, що все почалося з двох пекінесів: “Я не знаю, як”

Мешканка міста Луцька Світлана обзавелась 20-ма собаками і 36-ма котиками. Як так сталось, що в її оселі живе стільки чотирилапих пухнастиків? Розповідаємо історію котячої і собачої "мами".

Пані Світлана Лучик з українського міста Луцька понад 30 років поспіль доглядає за безпритульними тваринами. Наразі під її опікою знаходяться 20 собачок та 36 котиків. Благодійниця розповіла, як починалась її історія допомоги безпритульним тваринкам.
Як пригадала Світлана Лучик – колись були такі часи, що в неї взагалі не було тварин. Усе розпочалось із двох манесеньких пекінесів.

Я не знаю, як це сталося в моєму житті – зазначила пані Світлана

За словами жінки – зараз вона вдячна Богу за все, що в неї є. хоча іноді буває й дуже важко і тяжко. Наприклад, раніше субпродукти для котів та собачок коштували дешевше і вона могла накупити їх по 10 кг за раз. Брала таку кількість їжі щодня, аж потім люди розпочали підкидати їй безпритульних котиків та собачок.

Жінка розповіла, що коли тільки-но починала опікуватись безпритульними тваринами – то відразу зіткнулась із осудом суспільства.

Перші роки сусіди та знайомі її взагалі не любили. Це зараз вже всі звикли до заняття, яке обрала для себе лучанка Світлана. Але ситуація була геть іншою ще кілька років тому.

Українка пригадала, що ще кілька років тому її сильно засуджували за те, що брала безхатніх тварин під опіку. Наразі все змінилось на краще через те, що вийшов Закон про захист тварин. Коли ж його не було – на лучанку складали скарги в поліцію.
Світлана Лучик не розуміла, чому за її добре серце люди так негарно з нею поводяться. Адже вона нічого поганого не робить і навіть навпаки – робить простішим та кращим життя братів наших менших.

Жінка з Луцька розповіла, як завела собі 20 собак і 36 котів
Жінка з Луцька розповіла, як завела собі 20 собак і 36 котів

До речі, місцеве луцьке підприємство КП “Ласка”, яке опікується чотирилапими улюбленцями — пропонували пані Світлані віддати усіх котів та собачок під їх опіку. Однак жінка відмовилася це робити. Адже тваринки жили із нею поряд 7 років і стали справжніми членами великої родини.

Однак навіть зараз знаходяться люди, які з непорозумінням ставляться до заняття жінки і того, що вона присвятила цим пухнастим улюбленцям усе своє життя.

Жінка з Луцька розповіла, як завела собі 20 собак і 36 котів
Жінка з Луцька розповіла, як завела собі 20 собак і 36 котів

Як би там не було, але Світлана Лучик впевнена – її справа несе добро. Хоча їй часто буває складно і фізично, і матеріально.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.