Зимова казка у Фельдман Екопарку Харкова: Бал хризантем завершено – прийшов магічний настрій справжньої зими

Фельдман Екопарк Харкова — це справжній взірець стійкості і світла, яке завжди перемагає темряву. Ціеї осені тут пройшов Бал Хризантем, а днями – завітав перший сніжок.

Фельдман Екопарк — одне з найвідоміших місць відпочинку у Харкові. Попри численні складнощі, пов’язані з повномасштабним вторгненням — Екопарк предприємця Олександра Фельдмана продовжує радувати містян і гостей колишньої української столиці розкішними пейзажами, квітами і можливістю поспілкуватись з дикими тваринками.

Останні півтора року для цього оазісу доброти і людяності видались надскладними. Під час блокади Харкова власнику Екопарку довелось на свій страх і ризик вивозити тваринок з небезпечного місця, а фламінго з парку навіть жили деякий час у ванній кімнаті його власного будинку.

Цієї осені у Фельдман Екопарку вперше з початку військових дій пройшов традиційний бал хризантем. Помилуватись квітковою феєрією українці могли аж до середини листопада — адже погодні умови сприяли цьому. Але днями керівництво парку заявило про завершення Балу хризантем. Квіткове свято підійшло до свого логічного завершення через те, що пішов перший сніжок.

І вже зараз замість квітів — у Фельдман Екопарку можна насолоджуватись зимовими і дуже казковими пейзажами. Подивіться самі — як це красиво!

Фельдман Екопарк був заснований у 2011 році. До 24 лютого 2022 року він був улюбленим місцем відпочинку для харків’ян і гостей міста. Екопарк Олександра Фельдмана входить до списку найвідоміших місць Східної України. Від початку створення і до нашого часу тут побували понад 7.5 мільйонів людей із різних куточків України та світу. Ця цифра — рекорд серед аналогічних українських парків.

Фельдман Екопарк – це благодійний проект міжнародного благодійного фонду підприємця Олександра Фельдмана, а також — його партнерів. Основні напрямки роботи цього закладу спрямовані на психосоціальну реабілітацію дорослих і дітей, реалізацію проектів по захисту флори та фауни України.

Відвідати Екопарк Фельдмана можна з вівторка по неділю, з 10.00 до 17.00 години.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?