Фанати McDonald’s в Кропивницькому та Олександрії дочекалися: в двох містах України відкрили по МакДональдзу

У листопаді на Кіровоградщині відкрилося відразу два ресторани McDonald's. Спочатку це відбулося в Олександрії, а тепер доєднався ще й обласний центр – Кропивницький.

В Олександрії місце під забудову виділили на трасі, тож будівництво практично нікому не заважало. В Кропивницькому вийшла інша історія. Зводити МакДональдз почали в Центральному парку.

Відкриття McDonald’s у Кропивницькому

Це було практично єдиною зеленою оазою в центрі. От містяни й обурилися вирубкою величезних дерев. Запевняння влади, що більша частина скверика залишиться й буде облагороджена, не заспокоїла.

Протести й палкі суперечки притихли після повномасштабного вторгнення росіян. На кілька місяців будівництво було заморожено. Та згодом McDonald’s повернувся не лише в столицю, але й у Кіровоградську область.

Відкриття McDonald’s у Кропивницькому

Олександрійці впоралися трішки раніше. Відкриття МакДональдзу в Кропивницькому планувалося на 10 листопада. Та згодом його перенесли на 27 число. На жаль, очікуваного ажіотажу в цей день не трапилося.

У неділю в місті, як і по всій Україні, розгулялася негода – дощ, сніг, шквальний вітер. У понеділок вранці все довкола вкрилося льодовою кіркою. Та все ж презентація ресторану відбулася.

Відкриття McDonald’s в Олександрії

Тепер у Кропивницькому з’явилося 150 додаткових робочих місць, а забудовник упорядкував гарний сквер із фонтаном та зупинку громадського транспорту за 7 млн грн. Тож містянам буде де укритися влітку від пекучого сонця.

В основному залі зручно розміститься 129 відвідувачів. В теплу пору року ще 144 клієнти зможуть відпочити на терасі. Недоброзичливці розповідають, що це буде доволі незручно, адже буквально за 3 м проїжджа частина, а рух у центрі доволі жвавий. Та любителів швидкоїжі, здається, подібна обставина не лякає. У найближчих планах – запуск доставляння їжі McDelivery.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?