Фанати McDonald’s в Кропивницькому та Олександрії дочекалися: в двох містах України відкрили по МакДональдзу

У листопаді на Кіровоградщині відкрилося відразу два ресторани McDonald's. Спочатку це відбулося в Олександрії, а тепер доєднався ще й обласний центр – Кропивницький.

В Олександрії місце під забудову виділили на трасі, тож будівництво практично нікому не заважало. В Кропивницькому вийшла інша історія. Зводити МакДональдз почали в Центральному парку.

Відкриття McDonald’s у Кропивницькому

Це було практично єдиною зеленою оазою в центрі. От містяни й обурилися вирубкою величезних дерев. Запевняння влади, що більша частина скверика залишиться й буде облагороджена, не заспокоїла.

Протести й палкі суперечки притихли після повномасштабного вторгнення росіян. На кілька місяців будівництво було заморожено. Та згодом McDonald’s повернувся не лише в столицю, але й у Кіровоградську область.

Відкриття McDonald’s у Кропивницькому

Олександрійці впоралися трішки раніше. Відкриття МакДональдзу в Кропивницькому планувалося на 10 листопада. Та згодом його перенесли на 27 число. На жаль, очікуваного ажіотажу в цей день не трапилося.

У неділю в місті, як і по всій Україні, розгулялася негода – дощ, сніг, шквальний вітер. У понеділок вранці все довкола вкрилося льодовою кіркою. Та все ж презентація ресторану відбулася.

Відкриття McDonald’s в Олександрії

Тепер у Кропивницькому з’явилося 150 додаткових робочих місць, а забудовник упорядкував гарний сквер із фонтаном та зупинку громадського транспорту за 7 млн грн. Тож містянам буде де укритися влітку від пекучого сонця.

В основному залі зручно розміститься 129 відвідувачів. В теплу пору року ще 144 клієнти зможуть відпочити на терасі. Недоброзичливці розповідають, що це буде доволі незручно, адже буквально за 3 м проїжджа частина, а рух у центрі доволі жвавий. Та любителів швидкоїжі, здається, подібна обставина не лякає. У найближчих планах – запуск доставляння їжі McDelivery.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?