Києво-Печерська Лавра запрошує дітлахів на свято Миколая. Коли запрацює святкова резиденція?

Наближається одне з найчарівніших свят року — день святого Миколая. І вже зовсім скоро в національному заповіднику Києво-Печерська Лавра відкриється новорічна резиденція Святого Миколайчика.

З 1 грудня у Великій Лаврській Дзвіниці гостинно відкриє свої двері резиденція дідуся Миколая. Нагадаємо, що днями саме цю дзвіницю відчинили для усіх відвідувачів та гостей після 30-річної перерви.

Святий Миколай запрошує діточок до своєї Резиденції у Києві
Святий Миколай запрошує діточок до своєї Резиденції у Києві

Резиденція Чарівника і улюбленця усіх діточок і багатьох дорослих — бородатого дідуся Миколайчика буде розміщена в самому серці Києво-Печерської Лаври.

Інформація щодо майбутньої події була опублікована на офіційній сторінці Лаври у Facebook. Згідно з нею – кожен гість Резиденції зможе написати листа Миколаю та попрохати в нього виконання самого найзаповітнішого бажання, власних мрій.

Святий Миколай з діточками
Святий Миколай з діточками

В дописі також зазначено, що на території резиденції Святого Миколая розміститься чарівна арка бажань, під якою можна загадати свої найпотаємніші прагнення.

А ще там розташуються виставки робіт українських митців, художників, майстрів декоративно-прикладного мистецтва і навіть оригінальні твори майстрів клаптикового шиття.

Казкова резиденція Святого Миколая в Лаврі запрацює 1 грудня о 14.00
Казкова резиденція Святого Миколая в Лаврі запрацює 1 грудня о 14.00

Доповнять ці експозиції малюнки діточок із художньої студії “Маленький принц”.

Буде в Резиденції і сам Святий Миколай. Кожен охочий зможе поспілкуватись з чарівником та зробити світлини із ним на згадку.

В Києво-Печерській Лаврі відкривається резиденція Святого Миколая
Святий Миколай

Святкові заходи у день відкриття Резиденції Святого Миколая 1 грудня (14.00) відбудуться з урахуванням правил безпеки. Через дію воєнного стану попасти на аудієнцію до Миколайчика зможуть тільки ті, у кого буде особисте запрошення.

Графік роботи Резиденції — кожна субота та неділя: з 11.00 до 16.00. Також Святий Миколай буде приймати гостей і дітлахів 6, 19 і 25 грудня — у ті ж самі години. Адреса: вулиця Лаврська, 9 — велика Лаврська дзвіниця. На території Лаври відкрито бомбосховище на випадок повітряних тривог.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?