“Чорна п’ятниця” у Монобанку: представники фінустанови розповіли, що купували українці у день розпродажу

День великих розпродажів в магазинах України пройшов минулої п'ятниці — 24 листопада. Зараз ажіотаж трохи спав і банки підбили підсумки "Чорної П'ятниці". Свою статистику Мінфіну надав і Monobank.

Один з популярних онлайн-банків України, Monobank — повідомив статистику покупок своїх клієнтів у день “Чорної П’ятниці”. Згідно з нею – 66.4% від загальної кількості покупок було здійснено онлайн, через замовлення в інтернет-магазинах. І лише 33.6% українців оплатили свої покупки безпосередньо у звичайних магазинах.

Клієнти Монобанк здійснили 66.4% покупок онлайн у Чорну П'ятницю
Клієнти Монобанк здійснили 66.4% покупок онлайн у Чорну П’ятницю

Чимала кількість клієнтів Монобанку скористались у дні великого розпродажу послугою оплати частинами. Також представництво банку наводить статистику по магазинам, в яких було найбільше запитів на оплату покупок з послугою “Оплата частинами”:

  • “Foxtrot”;
  • “Allo”;
  • “Comfy”;
  • “Rozetka”;
  • Епіцентр.

“Монобанк” також назвав найбільш популярні послуги і товари. Згідно з наданою статистикою – українці більше замовляли послугу доставки (2589 разів), побутову та електронну техніку (пилососи — 748 штук, телевізори – 545 штук, смартфони – 1383 штуки, роботи – 378 штук).

Послуга Оплата частинами була популярна у Чорну П'ятницю
Послуга Оплата частинами була популярна у Чорну П’ятницю

Звісно, не обійшлося без новорічної тематики. В день розпродажів за допомогою банківського сервісу Monobank було придбано 39 ялинок. Серед незвичних покупок — фароський маяк. Його придбали лише 1 раз.

Ще через Monobank купували у “Чорну П’ятницю” 19 масок зварника, 13 окулярів віртуальної реальності та 2 плитоноски.

Найбільші обсяги продажів в день Чорної П’ятниці фіксувався в магазинах “Comfy”, “Foxtrot”, “Rozetka”, “ALLO”.

Самі великі чеки у Чорну П’ятницю були в “Епіцентрі” (120 тисяч гривень), “Samsugshop” (понад 252 тисячі гривень), “Comfy” (200 тисяч гривень).

 

Найбільший попит на послугу Оплата частинами від Monobank був в Comfy, Allo, Foxtrot
Найбільший попит на послугу Оплата частинами від Monobank був в Comfy, Allo, Foxtrot

Крім того, “Monobank” надав інформацію щодо магазинів, в яких кількість запитів на послугу оплати частинами була найбільшою. Серед них – ” Comfy”, “Алло”, “Rozetka”, “Епіцентр”, “Foxtrot”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?